***Destro*** Napisano 7 Lutego 2022 #645230 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Nazwa klasy: Jumper Jej umiejetności: Mniejsza widocznosc podczas kucania na nozu, moze teleportowac sie co 5s na kosie PPM, odlegosc zalezna od int Jakie bronie posiada: mp5, Statystyki: I: 20 K: 15 W: 10 Z: 20 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Tworzy swojego ducha ktory myli gracza, 2x na runde Nazwa Perka: Nanosuit (legendarny) Umiejetność: gracz z tym perkiem posiada 1hp i jest w 1% widzialny czyli posiada swoj cien pod nogami. xRyBsoN i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Maja 2022 #653302 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Temat leży dość długo, więc wypowiem się ja. Moim zdaniem ogólnie zamysł klasy dobry, jednak z tym duchem nie jestem osobiście przekonany. Aczkolwiek nie wiem kiedy prace ruszą tutaj. Perk za op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Maja 2022 #653303 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi