***Destro*** Napisano 7 Lutego 2022 Użytkownik #645230 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Nazwa klasy: Jumper Jej umiejetności: Mniejsza widocznosc podczas kucania na nozu, moze teleportowac sie co 5s na kosie PPM, odlegosc zalezna od int Jakie bronie posiada: mp5, Statystyki: I: 20 K: 15 W: 10 Z: 20 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Tworzy swojego ducha ktory myli gracza, 2x na runde Nazwa Perka: Nanosuit (legendarny) Umiejetność: gracz z tym perkiem posiada 1hp i jest w 1% widzialny czyli posiada swoj cien pod nogami. xRyBsoN i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 17 Maja 2022 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #653302 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Temat leży dość długo, więc wypowiem się ja. Moim zdaniem ogólnie zamysł klasy dobry, jednak z tym duchem nie jestem osobiście przekonany. Aczkolwiek nie wiem kiedy prace ruszą tutaj. Perk za op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 17 Maja 2022 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #653303 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Maja 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi