Skocz do zawartości

Podanie Na Administratora 45k lvl 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie w moim podaniu,przed moim podaniem chciałbym napisać żę od mojego ostatniego podania wiele sie zmieniło mianowicie to żę jest więcej adminów i jest większo ogar ale powracając do mojego podania oto one :

Nick:Shadowshockwave

Doświadczenie (w byciu adminem):Tak jak napisałem w poprzednium podaniu byłem adminem na 2 serwerach a na 1 mnie nieprzyjeli spowodu wieku.

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10(Teraz jestem w 100% pewien że spełniam te wymagania w tej skali)

Staż w CS-sie:Starz w cs 1.6 to 7 lat,i 0,5roku.

Steam / NonSteam:Ns(ale powioli otrzymuje pieniądze z zawodów league of leagends)

Dlaczego Ty:Sądzę że mam dobry stosunek do graczy jak i dystans do własnej osoby.Wielu ludzi lubi mnie na serwerze i wie,że jestem dobrym człowiekiem który pragnie sprawiedliwości.Tak jak mówiłem chce wprowadzić zasadę 3 kicków o których porozmawiam z administratorem głównym które dotyczyć bendą :kultury,txt,celi.Kolejnym argumentem jest to że poprawiłem swoje doświadczenie jeszcze bardziej.Ostatnim ważnym argumentem tak jak i w poprzednim podaniu napisalem jest to,że jestem człowiekiem słownym jak i uczciwym i chciałbym mieć admina lecz bez dostania klas premium itp.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Czas który od teraz bendę mógł poświencać na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h.Lecz w ferie zimowe niebędę miał czasu ponieważ jadę na mistrzostwa juniorów w League Of Legends na eliminacje.

Kontakt:Zakładam własnie skaypa,gadu gadu posiadam,Facebook,Telefon.

Gadu Gadu:56-17-11-93

Facebook:Norbert Kozioł

Telefon:790-461-572

Skaype:Norbert Kozioł

Link do GameTracker'a:

http://www.gametracker.com/player/Shadowshockwave/80.72.40.110:27027/

:Czas który od teraz bendę

mógł poświencać

na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h

Jestem na nie.

Ponosza Cie emocje na forum, wiec na serwerze zapewne tez. ;)

Podanie mnie nie przekonuje.

Brak platformy steam.

Nie zostales jeszcze adminem i juz sie spowiadasz z nieobecnosci? Kolejny 16 latek chce poszpanowac przed ziomkami :P No coz.. ^^

#Edit. Moge sie wypowiedziec, nikt mi nie zabroni :)

Wyklinanie na aimerow na forum to niepozwalanie ludziom Tobie w kasze dmuchac? Zalosne.

Kazesz graczom oddawac glos na Ciebie? no niezle.

05b0d-ccd1dec5-1399-4afd-bc2d-e24c050c33d6.png

mógł poświencać

Jestem na nie.

Brak platformy steam.

Nie zostales jeszcze adminem i juz sie spowiadasz z nieobecnosci? Kolejny 16 latek chce poszpanowac przed ziomkami :P No coz.. ^^

Przepraszam ze sie znów wypowiem pod podaniem ale jak ja widze takie osoby jak oto ten osobnik powyżej to mi sie płakać chce.

Po pierwsze niechce szpanować bo przed przyjaciółmi niemusze udawać (niewiem jak ty )

Po drugie niegrasz na tym serwerze to sie niewypowiadaj bo to jest tak jak byś był wykształcenia podstawowego i mieszałnsie w zadania z matury lub itp.

Po trzecie nie ponoszą mnie emocje tylko niepozwalam ludziom sobie w kasze dmuchać i mówić o mnie fałszywe żeczy bo to jest tak jak byscie swinie podkładali pod nogi.

To na tyle z mojej strony i przepraszam jeszcze raz ze znowu wypowiadam sie pod podaniem ale poprostu nietrawie takich ludzi.

#Naruto mam prosbe nie grasz na serwerze to sie nie wypowiadaj nie znasz go a komentujesz prosze nie wypowiadaj na serwerze na ktorym juz nie grasz

a co do podania jestem na tak na okres probny przydadza sie jeszcze admini

-zglasza na u@

-doswiadczenie

-amx

mógł poświencać

Jestem na nie.

Brak platformy steam.

#Edit. Moge sie wypowiedziec, nikt mi nie zabroni :)

Wyklinanie na aimerow na forum to niepozwalanie ludziom Tobie w kasze dmuchac? Zalosne.

Kazesz graczom oddawac glos na Ciebie? no niezle.

05b0d-ccd1dec5-1399-4afd-bc2d-e24c050c33d6.png

Przepraszam ze znowu sie wypowiem ale teraz już niewytrzymam Naruto półgówku powiedz mi gdzie ja tam namawiam aby oddawali głos na mnie ????  Powiesz mi ? wytaznie pisze idz na forum i napisz cos pod podaniem moim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podkreśle abyś zrozóbiał tempaku .... IDZ NAPISZ COS POD MOIM PODANIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A nie idz napisz ze jestes na tak i powiedz ze jestem najlepszy itd .

Przepraszam że znów sie wypowiadam i wyzywam ale poprostu wyprowiadzil mnie swoim debilizmem teraz z równowagi.

Przepraszam jeszcze raz .

Jestem na Nie.

• Dużo klniesz pod nieobecność administracji ;)

• Za mało grasz ;(

• Twoje podanie mnie nie przekonuje ;( i wydaje mi się troszkę zakłamane.

• Ten post powy
    żej świadczy o twojej kultulturze.
  • Za Szybko puszczają ci nerwy czyli Szybko pękasz ;)

Poprawisz się to myśle że administracja będzie szukała kogoś takiego jak ty ! ;)

Pozdrówki ;)

Jestem na nie powody :

*

-Kolejna osoba która składa podanie i pisze w nim czego ona by nie robiła

-amx 9/10 napisz mi profesjonalny plugin odezwe sie na priv

-mało zgłaszasz

-bez potrzeby sie wypowiadasz pod podaniem , jakby twoja wypowiedz miała zmienic czyjąś decyzje

*

Jestem na Nie

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...