Shadowshockwave Napisano 13 Listopada 2015 #352683 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Witam bardzo serdecznie w moim podaniu,przed moim podaniem chciałbym napisać żę od mojego ostatniego podania wiele sie zmieniło mianowicie to żę jest więcej adminów i jest większo ogar ale powracając do mojego podania oto one : Nick:Shadowshockwave Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Tak jak napisałem w poprzednium podaniu byłem adminem na 2 serwerach a na 1 mnie nieprzyjeli spowodu wieku. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9/10(Teraz jestem w 100% pewien że spełniam te wymagania w tej skali) Staż w CS-sie:Starz w cs 1.6 to 7 lat,i 0,5roku. Steam / NonSteam:Ns(ale powioli otrzymuje pieniądze z zawodów league of leagends) Dlaczego Ty:Sądzę że mam dobry stosunek do graczy jak i dystans do własnej osoby.Wielu ludzi lubi mnie na serwerze i wie,że jestem dobrym człowiekiem który pragnie sprawiedliwości.Tak jak mówiłem chce wprowadzić zasadę 3 kicków o których porozmawiam z administratorem głównym które dotyczyć bendą :kultury,txt,celi.Kolejnym argumentem jest to że poprawiłem swoje doświadczenie jeszcze bardziej.Ostatnim ważnym argumentem tak jak i w poprzednim podaniu napisalem jest to,że jestem człowiekiem słownym jak i uczciwym i chciałbym mieć admina lecz bez dostania klas premium itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Czas który od teraz bendę mógł poświencać na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h.Lecz w ferie zimowe niebędę miał czasu ponieważ jadę na mistrzostwa juniorów w League Of Legends na eliminacje. Kontakt:Zakładam własnie skaypa,gadu gadu posiadam,Facebook,Telefon. Gadu Gadu:56-17-11-93 Facebook:Norbert Kozioł Telefon:790-461-572 Skaype:Norbert Kozioł Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Shadowshockwave/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 13 Listopada 2015 #352709 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 :Czas który od teraz bendę mógł poświencać na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h Jestem na nie. Ponosza Cie emocje na forum, wiec na serwerze zapewne tez. Podanie mnie nie przekonuje. Brak platformy steam. Nie zostales jeszcze adminem i juz sie spowiadasz z nieobecnosci? Kolejny 16 latek chce poszpanowac przed ziomkami No coz.. ^^ #Edit. Moge sie wypowiedziec, nikt mi nie zabroni Wyklinanie na aimerow na forum to niepozwalanie ludziom Tobie w kasze dmuchac? Zalosne. Kazesz graczom oddawac glos na Ciebie? no niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shotrzoore Napisano 13 Listopada 2015 #352731 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Przykro mi ale na NIE *brak kultury na serwie *podanko nie przykonujące *o i napewno nie poświecasz 5-6h może poświęcasz 2-3h *napewno nie grałeś w cs'a mając 9 lat!!! bo 16 lat - 7lat =9lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 13 Listopada 2015 #352787 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jak na dzien dzisiejszy na nie. Dlaczego? Jestes od nie dawna. Malo kto Cie zna. Mimo to ze iz Cie widzialem na serwie to jestem na nie. (Oczywiscie pograj dluzej to zmienie swoje zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 13 Listopada 2015 #352789 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Ja akurat jestem na tak powody? -jeszcze nigdy niewidziałem żebyś przeklnął -AMXX -wiek Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 13 Listopada 2015 Autor #352796 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 :Czas który od teraz bendę mógł poświencać na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h Jestem na nie. Ponosza Cie emocje na forum, wiec na serwerze zapewne tez. Podanie mnie nie przekonuje. Brak platformy steam. Nie zostales jeszcze adminem i juz sie spowiadasz z nieobecnosci? Kolejny 16 latek chce poszpanowac przed ziomkami No coz.. ^^ Przepraszam ze sie znów wypowiem pod podaniem ale jak ja widze takie osoby jak oto ten osobnik powyżej to mi sie płakać chce. Po pierwsze niechce szpanować bo przed przyjaciółmi niemusze udawać (niewiem jak ty ) Po drugie niegrasz na tym serwerze to sie niewypowiadaj bo to jest tak jak byś był wykształcenia podstawowego i mieszałnsie w zadania z matury lub itp. Po trzecie nie ponoszą mnie emocje tylko niepozwalam ludziom sobie w kasze dmuchać i mówić o mnie fałszywe żeczy bo to jest tak jak byscie swinie podkładali pod nogi. To na tyle z mojej strony i przepraszam jeszcze raz ze znowu wypowiadam sie pod podaniem ale poprostu nietrawie takich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 13 Listopada 2015 #352804 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 #Naruto mam prosbe nie grasz na serwerze to sie nie wypowiadaj nie znasz go a komentujesz prosze nie wypowiadaj na serwerze na ktorym juz nie grasz a co do podania jestem na tak na okres probny przydadza sie jeszcze admini -wiek -zglasza na u@ -doswiadczenie -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 13 Listopada 2015 #352807 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na tak - OGarniety - Amxx - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 13 Listopada 2015 Autor #352821 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 :Czas który od teraz bendę mógł poświencać na grę jak i sprawdzanie ludzi to 5-6 h Jestem na nie. Ponosza Cie emocje na forum, wiec na serwerze zapewne tez. Podanie mnie nie przekonuje. Brak platformy steam. Nie zostales jeszcze adminem i juz sie spowiadasz z nieobecnosci? Kolejny 16 latek chce poszpanowac przed ziomkami No coz.. ^^ #Edit. Moge sie wypowiedziec, nikt mi nie zabroni Wyklinanie na aimerow na forum to niepozwalanie ludziom Tobie w kasze dmuchac? Zalosne. Kazesz graczom oddawac glos na Ciebie? no niezle. Przepraszam ze znowu sie wypowiem ale teraz już niewytrzymam Naruto półgówku powiedz mi gdzie ja tam namawiam aby oddawali głos na mnie ???? Powiesz mi ? wytaznie pisze idz na forum i napisz cos pod podaniem moim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podkreśle abyś zrozóbiał tempaku .... IDZ NAPISZ COS POD MOIM PODANIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. A nie idz napisz ze jestes na tak i powiedz ze jestem najlepszy itd . Przepraszam że znów sie wypowiadam i wyzywam ale poprostu wyprowiadzil mnie swoim debilizmem teraz z równowagi. Przepraszam jeszcze raz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quiet' Napisano 13 Listopada 2015 #352829 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jestem na Nie. Dużo klniesz pod nieobecność administracji Za mało grasz ;( Twoje podanie mnie nie przekonuje ;( i wydaje mi się troszkę zakłamane. Ten post powy żej świadczy o twojej kultulturze. Za Szybko puszczają ci nerwy czyli Szybko pękasz Poprawisz się to myśle że administracja będzie szukała kogoś takiego jak ty ! Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 14 Listopada 2015 #352961 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 a moim zdaniem powinien dostac admina dlaczego? +wiek +amx +jeszcze nie widzialem zeby przeklinal czyli kultura powodzenie :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 14 Listopada 2015 #353134 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jestem na nie powody : * -Kolejna osoba która składa podanie i pisze w nim czego ona by nie robiła -amx 9/10 napisz mi profesjonalny plugin odezwe sie na priv -mało zgłaszasz -bez potrzeby sie wypowiadasz pod podaniem , jakby twoja wypowiedz miała zmienic czyjąś decyzje * Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 14 Listopada 2015 #353135 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Na razie niestety na nie dlaczego? Tak jak kolega Quiet' za szybko się denerwujesz takiego zachowania admin nie może okazywać bo może to prowadzić do nadużywania uprawnień popracuj nad tym i składaj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 14 Listopada 2015 #353164 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Podanie napisane dosyc starannie, ale stanowczo zbyt wczesnie..Pograj jeszcze z nami i daj sie poznac z dobrej strony amdminom a takze graczom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 14 Listopada 2015 #353165 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi