lNeo Klefedron Napisano 12 Lutego 2022 #645622 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Data zdarzenia: 2022-02-12 Nick gracza: diablo131 Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 50 minut i 42 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : kambodza [AMXBans] Powod : ' obraza administracji ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 834396855 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.182.168.226 ' [AMXBans] ====================================== Świadkowie: ja sam bo raczej nikt sie nie zglosi Uzasadnienie: pan admin rushuje na css_dust2x2_go co jest tylko jeden bs i 3 graczy w druzynie i nawet nie można z respa wyjść po stronnie tt bo już w anarchi jest i gdy powiedziałem ze pierdole takie granie jak na vipie rushuje i wyjść nie można to mi wlepił bana na tydzień za obrazę administracji, śmiech na sali , ludzi na serwerze nie ma no ale jak biega taki admin spocony to się wcale nie dziwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 12 Lutego 2022 #645625 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 (edytowane) @DiaBlO131 Edytowane 12 Lutego 2022 przez 2tap's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 12 Lutego 2022 #645641 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 @lNeo Klefedron Obejrzałem demko i sprawa sie ma tak. Wiadomo, ze kazdemu czasami wyrwie sie cos w lacinie ale chlopie - nie co 3 slowo Ogarnij kulture wypowiedzi! Co do obrazy: Staraj sie hamowac emocje i zamiast wyzywac - napisz skarge, ze raszuja i tak dalej. Z racji, że nie widze u Ciebie wiecej przewinien zmieniam dlugosc bana na 1 godzine, wiec juz jest nieaktywny i niech to bedzie dla Ciebie ostrzeżenie! Oczywiscie admin zostanie odpowiednio ukarany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 12 Lutego 2022 #645642 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi