Skocz do zawartości

Skarga na admina Rybson

nicea

Rekomendowane odpowiedzi

godz 19 do 19:30

Mapy cs_wiocha ok 19  i de_westwood_big ok 19:30 // 13.02.2022

1. Gramy na cs_wiocha. Jest juz po 7 graczy, pisze do admina zeby zmienił mapę. To odpisał od tego jest RTV. Wiadomo, że nie powinno się zmieniać mapy na prośbę gracza, ale chociaż vote wypadałoby zrobić "zmiana" ,  "tak" "nie" . Zwłaszcza, że po 7 osób na team to już troche rozpier... się zrobił. No ale adminowi pasowało bo kampił na respie ze zbugowaną tajemnicą generała. Każdego miał na hita z pioruna (po 180) swoja drogą z 14 graczy na serwie zrobiło się 4.

2. Na Westwood to samo odnośnie piorunów. Zwróciłem uwagę nic sobie z tego nie robi, używał dalej. Skoro nie idzie się dogadać po dobroci to piszę tutaj. To jest niepoważne aby admin, który zna regulamin itd odwalał takie rzeczy. Do tego sam zgłaszał, że pioruny są zbugowane, a z premedytacja co mapę świadomie tego używa.

Demka możecie sobie ściagnąć z HLTV. Jak ktoś to grał z nim to pewnie potwierdzi, że buguje pioruny.

Dobrze, a więc na spokojnie - od początku. Pierwszą "styczność" ze sobą, mieliśmy na mapie cs_wiocha, gdzie wręcz "żądałeś" ode mnie zmiany mapy/zrobienia głosowania czy zmieniamy mapę - Tak, nie wykonałem Twojej "prośby" i tego się nie wstydzę ani nie boję. Dlaczego?

Po pierwsze: Na serwerze są "od tego" dwa pluginy (rtv i mala mapa), żaden z nich nie zebrał wystarczającej ilości osób

Po drugie: Na serwerze występuje błąd polegający na tym, że czas mapy się zwiększa nawet dwukrotnie (czyli mapa może trwać nawet 50minut) - Zwyczajnie bałem się, że jeśli zmienię ręcznie mapę, to może ten błąd zaistnieć.

Po trzecie: W regulaminie jest "17. Nie wysyłamy naszych zgłoszeń na say, w tym celu piszemy na u@. Nie stosowanie się do tego będzie skutkowało banem. *ban 5 min*"

Twoją prośbę tudzież żądanie można także podciągnąć pod "zgłoszenie" czegoś. Ty o tym mi pisałeś na zwykłym sayu, nie u@. Poza tym - tylko Ty jedyny miałeś problem z tą mapą - Nie jesteś całym światem :)

Teraz odnośnie cytuje "Zwłaszcza, że po 7 osób na team to już troche rozpier... się zrobił. No ale adminowi pasowało bo kampił na respie ze zbugowaną tajemnicą generała. Każdego miał na hita z pioruna (po 180) swoja drogą z 14 graczy na serwie zrobiło się 4."

Po pierwsze: 7 osób na team - rozpier...? Tylko Ty to zauważyłeś, nikt inny na to nie narzekał, a przynajmniej rozgrywka była DYNAMICZNA

Po drugie: Czy nie wyjście z respa na cs_wiocha po 10 sekundach od rozpoczęcia rundy to kampienie? Rashowanie i kampienie (w tym drugim przypadku, zależy od strony w grze, wiadomo) jako tako nie jest zakazane. W tamtym momencie rundy nie trwały nawet 40 sekund bo tt rashowało ct, więc nie widzę nigdzie kampienia.

Po trzecie: "ze zbugowaną tajemnicą generała. Każdego miał na hita z pioruna (po 180) swoja drogą z 14 graczy na serwie zrobiło się 4." - Jeżeli było 14 graczy na serwerze, co oznacza po 7 osób w danej drużynie, to jak mogłem mieć każdego na hita z pioruna, jeżeli posiadam tylko 2 pioruny na rundę? Perk jak perk, przez to, że działa jak działa - to miałem go wyrzucić bo gram elektrykiem? A jeżeli z rakietek wsparcie wali tyle bez perku to jest git? :) A poza tym, w tamtym momencie na cs_wiocha bardzo szybko ten perk mi się zniszczył, bo dość szybko i często padałem, i to, że przez to, z 14 graczy zrobiło się 4 jest nieprawdą, graczy zrobiło się mało PO ZMIANIE MAPY NA DE_WESTWOOD.

Cytuję "2. Na Westwood to samo odnośnie piorunów. Zwróciłem uwagę nic sobie z tego nie robi, używał dalej. Skoro nie idzie się dogadać po dobroci to piszę tutaj. To jest niepoważne aby admin, który zna regulamin itd odwalał takie rzeczy. Do tego sam zgłaszał, że pioruny są zbugowane, a z premedytacja co mapę świadomie tego używa."

Po pierwsze i ostatnie: Nie zgłaszałem, że pioruny są zbugowane, tylko że perk Tajemnica Generała działa INACZEJ niż CHYBA powinien - TO JEST MOIM ZDANIEM WIELKA RÓŻNICA. I nie, nie używam tego notorycznie co mapę, tylko jeżeli trafię taki perk. A to, że trafił mi się 2 mapy pod rząd - to czysty przypadek.

Ja nie mam nic sobie do zarzucenia, nie czuje się winny, lecz jaka decyzja by nie była - przyjmę na klatę :)

zmiana z mapą to jest ciul. Tak graczom odpowiadało, że prawie wszyscy po chwili wyszli. Zostało 2 na 2. Fajnie. A, że pół serwera jest zbugowane to racja. Nie Twoja wina.  Ale teksty typu od tego jest RTV są chamskie... No ale Tobie mapka pasowała , więc wiadomo , że byś nie zmienił.

Jeżeli rozgrywką dynamiczną nazywasz rozjeb rundy w 10 sekund od rozpoczęcia to fajnie się robi na serwerze.

W ogóle na tych małych mapach powinni zablokowac rakiety, granaty itd.

Chodzi o to, że masz każdego na hita z pioruna, jesteś tego świadomy, wiesz, że jest zbugowane, a jako admin z premedytacją tego używasz. To jest niedopuszczalne ! Co jak co ale admin bugów chyba nie powinien wykorzystywać.

No jak sobie używasz zbugowanych perków i wykorzystujesz błędy gry, ktoś zwraca Ci uwagę. a  uważasz , że to okej to fajny z Ciebie admin.

I tak lepiej aby Cię zostawili bo jak nie masz co robic z zyciem i grasz po kilka godzin w csa dziennie to dobrze dla serwera, ale jezeli ktos ogarniety zwraca Ci uwage a Ty to zlewasz. to żenua i tyle. Ciekawe jakby inni używali zbugowanych perków to czy byś ich banował.

Wiem, nie moja sprawa, ale jeśli jest zgłoszone że perk nie działa prawidłowo, to admin nie ma nic do gadania, gra się tym co się ma, to nie jest błąd gry, moim zdaniem skarga niesłuszna. 

W dniu 13.02.2022 o 19:30, xRyBsoN napisał:

Po pierwsze: Na serwerze są "od tego" dwa pluginy (rtv i mala mapa), żaden z nich nie zebrał wystarczającej ilości osób

Jeżeli mapa jest za mała no to zostaje w teorii 1 plugin :FailFish:

Twoją prośbę tudzież żądanie można także podciągnąć pod "zgłoszenie" czegoś. Ty o tym mi pisałeś na zwykłym sayu, nie u@. Poza tym - tylko Ty jedyny miałeś problem z tą mapą - Nie jesteś całym światem :)

Po pierwsze: 7 osób na team - rozpier...? Tylko Ty to zauważyłeś, nikt inny na to nie narzekał, a przynajmniej rozgrywka była DYNAMICZNA

"[COD:MW] Artur Ziółkowski has voted to change map. Left: 4 votes.
*DEAD* Dioduseek� (48): duza mapa
*DEAD* Artur Ziółkowski (45): pisać rtv !
[COD:MW] Zimny Lech has voted to change map. Left: 2 votes.

No z tego co widać nie tylko nicea narzekał

Tajemnica generała została wyłączona, dla mnie ona bugowała a nie działała "inaczej" ponieważ swoje zadanie sprawowała.

Skarga słuszna.

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...