PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 #352290 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Nick: [sC]SzymeN Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): tak jestem doświadczony w tych sprawach nie jestem tam mistrzem ale amxmodmenu ogarniam i tak podstawowe komendy. Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ mogę pomóc te 7 h dziennie przesiedzieć na serwerze ... bo naprawdę sytuacja poranna źle wygląda a gram w tych godzinach Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w ciągu dnia codziennie po 4 w soboty i Niedziele po 8 do max 10 godzin Kontakt: GG 783182020 skype: Leitotdp4 Link to Gametracka : http://www.gametracker.com/player/%5BSC%5DSzymeN/80.72.34.124:27265/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SleepyShaman Napisano 12 Listopada 2015 #352298 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 - brak godzin - brak informacji o znajomości amx Niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor #352300 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Wiem skasowało mi się to jak skopiowałem wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor #352302 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Wiem skasowało mi się to jak skopiowałem wzór Rozumiem poprawię swoją aktywność i wstawię znajomość AMXmodmenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 12 Listopada 2015 #352307 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 JESTEM NA NIE Brak info o amx Czas beznadziejny, dopiero zacząłeś grać.. I milcz w swoim podaniu ! Może zapoznaj się lepiej z regulaminami, bo pewnie też ich nie znasz - zresztą widać Reszta spoko ale to Ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanSzymon Napisano 12 Listopada 2015 Autor #352309 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 JESTEM NA NIE Brak info o amx Czas beznadziejny, dopiero zacząłeś grać.. I milcz w swoim podaniu ! Może zapoznaj się lepiej z regulaminami, bo pewnie też ich nie znasz - zresztą widać Reszta spoko ale to Ci nie pomoże. Wiem nie wolno wypowiadać się w swoim poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 #352340 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Grasz od dwóch dni podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 #352341 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 12 Listopada 2015 #352342 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina COD 80K" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi