kondzo Napisano 12 Listopada 2015 #352282 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 mam takie pytanie. ile razy na dzień będę miał robione ss?!!!! ze tak powiem to zaczyna być wkurwiające jak co chwile muszę dodawać nowe ss i za każdym razem są czyste.. coraz bardziej odechciewa mi sie grac na waszym serweze prze takie coś. czy admini nie wchodzą na stronke i nie widza ss? jak już 4 razy dodałem i za każdym razem bylem czysty to znaczy chyba ze gram normalnie.i co chwile jakiś inny admin wejdzie to od razu bana mi daje. staje się to już żenujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Listopada 2015 #352303 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Admin ma prawo zrobić screeny jeżeli uważa, że używasz jakichkolwiek wspomagaczy. Przekaże im, żeby nie banowali Cię już na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Listopada 2015 #352304 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi