STRZEPOKURWANOTOR Napisano 28 Lutego 2022 #646765 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) Data zdarzenia: teraz Nick gracza: GUMIŚ GUMOLEON GUMOFON nie wiem jak na niego wołają serio Dowody: HLTV Świadkowie: GRACZE NO A KTO Uzasadnienie: ZNowu to samo. WIelki mi pan ruski Gumiś banuje za ping. Sluchajcie to nie moja wina ze gosc grac nie umie a mysli ze umie. Co go zabilem wielki placz ze ogarnij ping XD a moj ping to 20 hahaha No smiech na sali z tym typem. Ciagle kikuje i mnie banuje. Prosze sobie zobczyc hltv i wyciągnąć jakies lekcje dla tego trola. Jade z nim jak z burą suką. elo Edytowane 28 Lutego 2022 przez STRZEPOKURWANOTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 28 Lutego 2022 #646768 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 1. Rozpisz dokładnie sytuację 2. Podaj serwer na którym się to stało, mapę, przedział godzinowy. 3. W obecnej sytuacji trochę się hamuj z tekstami jak twój temat posta. GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZEPOKURWANOTOR Napisano 28 Lutego 2022 Autor #646769 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 (edytowane) 1 gram i gram i gram i jeb zabijam GUMOFONA. raz drugi ten za kazdym razem placz oczywiscie że klatki ze ping a nic takiego nie mialo miejsca, ping normalny zero lagów no ale wiesz staty mu psulem wiec w biedaczku sie gotowalo i sie przysral. 2 1.6, dust2, okolo 20 Edytowane 28 Lutego 2022 przez STRZEPOKURWANOTOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Marca 2022 #646913 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku W takich skargach gracze nie są brani pod uwagę jako świadkowie - nie mają obowiązku pilnować cudzych pingów i bronić poszczególnych osób gdy te dostaną bana. Miałam przyjemność z Tobą grać, również wyleciałeś kilka razy za ping. Niby masz niski ale skacze co chwilę do ponad 100. Może Ty tego nie odczuwasz ale na mapie pojawiasz się i znikasz jak przysłowiowa zakonnica na pasach Może warto poszukać winy u siebie i zrobić coś ze skaczącym pingiem a nie w adminie, który tylko pilnuje na serwerze porządku. Bany były krótsze niż godzina więc nie musimy przedstawiać dowodów na Twoje "pingowe wyskoki". Kolejnym razem to jednak zrobimy GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Marca 2022 #646914 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi