STRZEPOKURWANOTOR Napisano 8 Marca 2022 #647279 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Data zdarzenia: 15 lat temu Nick gracza: BIAŁO CZARNA DAMA Z PODWÓRKA Dowody: CAŁE TE FORUM Świadkowie: CALY SWIAT I WSZECHŚWIAT Uzasadnienie: "Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku " - Po pierwsze to nie mów mi jak mam sie zachowywać. W takich skargach gracze nie są brani pod uwagę jako świadkowie - A kto? Mój stary jest świadkiem>? nie mają obowiązku pilnować cudzych pingów i bronić poszczególnych osób gdy te dostaną bana. - ok ale dalej sa to świadkowie i mogą coś powiedziec o danej sytuacji Miałam przyjemność z Tobą grać, również wyleciałeś kilka razy za ping. - Kłamiesz nigdy przy tobie za ping nie wyleciałem Niby masz niski ale skacze co chwilę do ponad 100. - Kłamstwo nawet powyzej 60 mi nie skoczy. Chyba pomyliłaś mnie ze sobą Może Ty tego nie odczuwasz ale na mapie pojawiasz się i znikasz jak przysłowiowa zakonnica na pasach - Kłamstwo Może warto poszukać winy u siebie i zrobić coś ze skaczącym pingiem a nie w adminie, który tylko pilnuje na serwerze porządku. - Wez wytlumacz co ma porządek do pingu. To jest ciekawe nawet. Dlugo nad tym rozmyślałaś? Bany były krótsze niż godzina więc nie musimy przedstawiać dowodów na Twoje "pingowe wyskoki". - co ma piernik do wiatraka Kolejnym razem to jednak zrobimy" - ale sie boje az sie zeszczalem ze strachu serio teraz to nie klame Wnosze o degradacje tego żałosnego opiekuna sieci. Nadaje sie tylko ta dama do obierania ziemniaków za 10zł na godzine. Dobra elo/ pemeq #URLOP i Gazik dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Marca 2022 #647288 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Godzinę temu, STRZEPOKURWANOTOR napisał: Wnosze o degradacje tego żałosnego opiekuna sieci. Nadaje sie tylko ta dama do obierania ziemniaków za 10zł na godzine. Dobra elo/ Godzinę temu, STRZEPOKURWANOTOR napisał: Data zdarzenia: 15 lat temu Nick gracza: BIAŁO CZARNA DAMA Z PODWÓRKA Dowody: CAŁE TE FORUM Świadkowie: CALY SWIAT I WSZECHŚWIAT Uzasadnienie: "Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku " - Po pierwsze to nie mów mi jak mam sie zachowywać. A kto? Mój stary jest świadkiem>? Cytat Prosze sobie zobczyc hltv i wyciągnąć jakies lekcje dla tego trola. Jade z nim jak z burą suką. elo Już degraduję Dostajesz warna za brak kultury i niepoważne podchodzenie do tematów. Warto w następnym temacie zaopatrzyć się o konkretne dowody w przeciwieństwie do wołania litościwie o przeglądanie HLTV i liczenie jaki masz ping - który nie wpływa jedynie na Twoje lagi/klatki. Tym bardziej, że był to ban 5 minutowy - czarno na białym chciałbym widzieć niewinność Twoją UDOWODNIONĄ. Zastanów się z czym tutaj wyskakujesz, zero opanowania i kultury. Rozumiem, że nie zgadzasz się z powodami ale metodą nie jest tworzenie kolejnych takich wątków (w dodatku w takim stylu jak zaprezentowałeś) Oczywiście kolejny już temat odrzucam, więc dalsze to będzie zwykły spam - w razie identycznej rozmowy. pemeq #URLOP i ~Czarna~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Marca 2022 #647289 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi