Skocz do zawartości

TEN OPIEKUN SIECI TO JAKIS ZART

STRZEPOKURWANOTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 15 lat temu
Nick gracza: BIAŁO CZARNA DAMA Z PODWÓRKA
Dowody: CAŁE TE FORUM 
Świadkowie: CALY SWIAT I WSZECHŚWIAT
Uzasadnienie: "Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku :) " -  Po pierwsze to nie mów mi jak mam sie zachowywać.

W takich skargach gracze nie są brani pod uwagę jako świadkowie - A kto? Mój stary jest świadkiem>?

nie mają obowiązku pilnować cudzych pingów i bronić poszczególnych osób gdy te dostaną bana. - ok ale dalej sa to świadkowie i mogą coś powiedziec o danej sytuacji

Miałam przyjemność z Tobą grać, również wyleciałeś kilka razy za ping. - Kłamiesz nigdy przy tobie za ping nie wyleciałem

Niby masz niski ale skacze co chwilę do ponad 100. - Kłamstwo nawet powyzej 60 mi nie skoczy. Chyba pomyliłaś mnie ze sobą

Może Ty tego nie odczuwasz ale na mapie pojawiasz się i znikasz jak przysłowiowa zakonnica na pasach ;) - Kłamstwo 

Może warto poszukać winy u siebie i zrobić coś ze skaczącym pingiem a nie w adminie, który tylko pilnuje na serwerze porządku. - Wez wytlumacz co ma porządek do pingu. To jest ciekawe nawet. Dlugo nad tym rozmyślałaś?

Bany były krótsze niż godzina więc nie musimy przedstawiać dowodów na Twoje "pingowe wyskoki". - co ma piernik do wiatraka

Kolejnym razem to jednak zrobimy" - ale sie boje az sie zeszczalem ze strachu serio teraz to nie klame 

Wnosze o degradacje tego żałosnego opiekuna sieci. Nadaje sie tylko ta dama do obierania ziemniaków za 10zł na godzine. Dobra elo/

• Opiekun Sieci
Godzinę temu, STRZEPOKURWANOTOR napisał:

Wnosze o degradacje tego żałosnego opiekuna sieci. Nadaje sie tylko ta dama do obierania ziemniaków za 10zł na godzine. Dobra elo/

Godzinę temu, STRZEPOKURWANOTOR napisał:

Data zdarzenia: 15 lat temu
Nick gracza: BIAŁO CZARNA DAMA Z PODWÓRKA
Dowody: CAŁE TE FORUM 
Świadkowie: CALY SWIAT I WSZECHŚWIAT
Uzasadnienie: "Po pierwsze to trochę grzeczniej bo nie jesteś u siebie na podwórku :) " -  Po pierwsze to nie mów mi jak mam sie zachowywać.

A kto? Mój stary jest świadkiem>?

Cytat

Prosze sobie zobczyc hltv i wyciągnąć jakies lekcje dla tego trola. Jade z nim jak z burą suką. elo

Już degraduję

Dostajesz warna za brak kultury i niepoważne podchodzenie do tematów. Warto w następnym temacie zaopatrzyć się o konkretne dowody w przeciwieństwie do wołania litościwie o przeglądanie HLTV i liczenie jaki masz ping - który nie wpływa jedynie na Twoje lagi/klatki. Tym bardziej, że był to ban 5 minutowy - czarno na białym chciałbym widzieć niewinność Twoją UDOWODNIONĄ.

Zastanów się z czym tutaj wyskakujesz, zero opanowania i kultury. Rozumiem, że nie zgadzasz się z powodami ale metodą nie jest tworzenie kolejnych takich wątków
(w dodatku w takim stylu jak zaprezentowałeś)

Oczywiście kolejny już temat odrzucam, więc dalsze to będzie zwykły spam - w razie identycznej rozmowy.

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...