FrAnEk_BoRy_YoLo Napisano 9 Marca 2022 #647456 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) Witam dzisiaj kupiłem premke rozegrałem na jakoś 4 gierki ale nagle nie mogę wejść na serwer bo wyskakuje mi invalid Password mógłbym prosić o pomoc z tym problemem bo premka na 100 dni kupiona i trochę szkoda Mo na nowo kupować Dodam że nawet na serwer wejść nie mogę bo odrazu wywala Edytowane 9 Marca 2022 przez FrAnEk_BoRy_YoLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrAnEk_BoRy_YoLo Napisano 9 Marca 2022 Autor #647457 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Lub o ewentualne wytłumaczenie krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 9 Marca 2022 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #647461 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Utworzyles hasło na nick na którym grasz więc hasło musisz wpisać w konsoli setinfo _pw "hasło" bądź setinfo _ss "hasło" Tam gdzie masz "hasło" wpisujesz hasło które ustawiłeś przy zakupie premki Jakbyś nie pamiętał hasła to oznaczam osobę która ci może je sprawdzić @Born -DeadPool- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrAnEk_BoRy_YoLo Napisano 10 Marca 2022 Autor #647476 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 8 godzin temu, pemeq napisał: Utworzyles hasło na nick na którym grasz więc hasło musisz wpisać w konsoli setinfo _pw "hasło" bądź setinfo _ss "hasło" Tam gdzie masz "hasło" wpisujesz hasło które ustawiłeś przy zakupie premki Jakbyś nie pamiętał hasła to oznaczam osobę która ci może je sprawdzić @Born Dzięki bardzo za pomoc dzisiaj już będę grać na premce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 10 Marca 2022 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #647478 Udostępnij Napisano 10 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi