zyga16 Napisano 11 Marca 2022 #647599 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 Obowiązuje na serwerze regulamin i notorycznie jestem upominany kickowany , banowany o kulturę. Więc chyba admini powinni z kultura powinni się odzywać do graczy. Wiem ,że dla nie ktorych adminem to bycie kimś w zyciu nikim to chociaż w internecie kims ale chyba takie pytania nie powinny mieć miejsca. [SVIP] [Distinguished Master Guardian] Gumis^ : boli dupa co zyga ? Ulkaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusa Napisano 11 Marca 2022 #647601 Udostępnij Napisano 11 Marca 2022 I tu masz rację ! Za zwykłe ku.wa jest opieprz a lecą czasem gorsze słowa . A co do adminów to niektórzy uważają się ponad prawo, zamiast zachęcać graczy to odpychają swoją postawą a mają najwięcej do powodzenia . johnny nawalony, Ulkaa i zyga16 dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Marca 2022 #647662 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Nikt za same wulgaryzmy nie banuje i nie upomina. Inaczej jest jeśli chodzi o obrażanie, prowokacje itd więc proszę - nie wymyślajcie teraz na poczekaniu tylko dlatego, że kolega dostał bana i woła towarzystwo żeby nam "dokopać" Jest grupa osób, która uważa, że dała kilka groszy na serwer i regulamin ich nie obowiązuje w żadnym wypadku,są nietykalni i wolno im wszystko. Wręcz przeciwnie Długo Ci każdy Zyga odpuszczał bo Twoje obrażanie i prowokacje ciągną się jeszcze od czasów jak ja tu chyba przyszłam. Admini odpuszczali bo "aaaa stały gracz, przymkniemy oko i tylko upomnimy" Ale upominanie też nie będzie się ciągnęło w nieskończoność. Dostałeś nagle po tylu latach gry bana i zaczyna się z Twojej strony cyrk na trzech kołach bo ktoś nagle śmiał Cię ruszyć. Prowokacja zwykła jak Twoja czemu swoich obraz tu nie wkleisz? A czemu uczepiłeś się jednego admina a nie swojego kolegi, którym "sterujesz" na serwerze? Dlaczego nie wkleisz jego cytatów jak podburza graczy? Demek jak obraża? No jak już tak szukasz sprawiedliwości to bądź też sprawiedliwy dla "swoich" adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Marca 2022 #647663 Udostępnij Napisano 12 Marca 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi