Gość Guest Napisano 11 Listopada 2015 #351868 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam W ramach relaksu oraz otrzymania kolejnego bana postanowiłem podzielić się z wami moją "kolekcją", niestety jest ona niekompletna, musiałem zrobić reinstall cs'a, więc cześć ss'ow mi zaginęła. Pewnie było ich ok 50 A teraz szczegóły: w paczce znajdziecie ss'y tylko z tej serwerowni, jest ich 70, więc banów było 14, za wszystkie otrzymałem UB, nie musicie szukać oznak czitowania, nie znajdziecie ich. Miłego oglądania. Pozdrawiam całą administrację, adminów (dzięki wam moja kolekcja rośnie), członków UBT (zawsze mogę liczyć na waszą szybką reakcję). Do zobaczeni na serwerach Link do paczki z ss'ami: http://www98.zippyshare.com/v/TY44SwnW/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Listopada 2015 #351937 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Wołam @Cygan który 70 ssów to wyrabia w tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 1 Grudnia 2015 #360564 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Sunn Racja ;p Jedyny gracz sieci który gra jak cheater a nie jest cheaterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi