urlopowy pemeq Napisano 19 Marca 2022 #648276 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Imię: Szymon Wiek: 17 Staż na forum: ponad dwa lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: rangi nigdy nie miałem ale coś dokładałem od siebie do redakcji Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: zależy od dnia, a tak to prawie co chwile jestem na forum Napisz coś o sobie: Jestem Szymon(jakby ktoś nie wiedział), interesuje się przeważnie piłką nożną ale po kontuzji preferuję siłownie, staram rozwijać się osobiście i pomóc trochę forum by coś się na nim działo Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): na chwilę obecną nie posiadam lecz myślę że za jakiś czas się to zmieni Baczek, TheDarkness, Paulinkaa_ i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUHRER Napisano 19 Marca 2022 #648278 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Jestem na TAK! Przyda się pomoc w redakcji, bo nie powiem, że jest troszkę zaniedbana. Wymagania spełnia, bez problemu ogarnie:) urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Marca 2022 #648279 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 jestem na nie bo to pemeq on sie nie nadaje a tak serio to byl kiedy tym redaktorem czy tam sie bawil w to jak nawet nei byl musle ze sie nada i przyda kolejna osoba urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BREMU^^ Napisano 19 Marca 2022 #648280 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 Na tak +kiedyś był redaktorem +aktywność +doświadczenie urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 19 Marca 2022 #648288 Udostępnij Napisano 19 Marca 2022 (edytowane) ale że pemeq pjany podanie złożył na redaktora ? :p +tego co pamiętam to był na tym samym stanowisku +doświadczenie ma +stara się (dziwne) +przydały by się kolejne ręce do obierania cebuli +aktywność ma +chłop tak opowiada historię swojej kariery na multihedzie że aż człowiek zasypia czyli jest podekscytowany swoimi osiągnięciami (xD) ja nie widzę przyczyn żeby nie dostał redaktora, niech wróci na "stare śmieci" powodzenia PS: wiesz w jakim stanie to pisałem, a spróbuj nim nie być xD Edytowane 19 Marca 2022 przez johnny nawalony urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Marca 2022 #648341 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Marca 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi