preson Napisano 11 Listopada 2015 #351779 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 [align=center]Poprawiłem aktualne banery, wyglądają estetyczniej [/align] [align=center]Teraz pytanie, czy podmieniamy. Prosiłbym o dodanie komentarza czemu jesteście za wgraniem, a czemu nie.[/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 11 Listopada 2015 #351786 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Jestem za wgraniem, ponieważ mi się o wiele lepiej podobają niż te co teraz są. Tak jak mówiłeś są bardziej estetyczniejsze i ładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 29 Listopada 2015 #359822 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi