Braq03 Napisano 11 Listopada 2015 #351776 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum;+ - Przynajmniej tygodniowy staż na forum + - Minimum 16 lat;+ - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia;+ - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich;+ - Obowiązkowo rozmowa z opiekunem serwera na team-speak- (w najszybszym czasie to zrobię, ale czy może to być jednak steam/skype?) - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym;+ - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze;+ - Minimum 15h przegrane na serwerze;+ - Obowiązkowo aktywne konto steam;+ - Posiadanie mikrofonu;+ Wzór podania: Nick:braq03 Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na kilku serwerach, więc raczej Średnie Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 Staż w CS-sie:10 lat, z przerwami Steam / NonSteam: Steam, ale bez cs 1.6, w piątek będzie cs 1.6 steam. (Mam hasło na nick, więc steam chyba zbędny). Dlaczego Ty:Jestem osobą aktywną, i mało konfliktową.Często w godzinach, w których ja gram, gracze narzekają na cheaterów, bądź osób krzyczących, albo txt masterów...Więc krótko mówiąc, chcę im pomóc.Z natury jestem bardzo pomocy, i najczęściej wolę pójść na specta i poobserwować gdzie są miny, albo czy dany gracz jest na txt Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-7 dnie robocze, 5-9 weekend, 10-13 dnie wolne , między innymi, 24 grudnia itp. Kontakt: steam braq03, skype : braq03 , poczta elektroniczna. Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/braq03/80.72.43.106:27034/ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od moment Przepraszam za to ,że składam podanie 21h przed zakończeniem 14dni, ale powoli zaczynają mnie irytować : mikromasterzy, txt master i cheaterzy.... Mogę przyjąć na klatę z automatu ostrzeżenia, ale proszę mnie zrozumieć... *mikromaster - osoba nadużywająca mikro *txtmaster - osoba wchodząca ciągle na txt *cheater/hax - osoba zawierająca wspomagacze do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.r.u.t.e.n Napisano 11 Listopada 2015 #351788 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 wszystko ok ale nie slyszalem nigdy na mikro i nie pisze na u@ wiec niestety narazie jak to to nie z podrowieniami B.O.S.M.A.N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 12 Listopada 2015 #352037 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 pisałem ci już wczwsniej konto steam masz miec a nie bede mial poki co to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power_rush Napisano 12 Listopada 2015 #352038 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi