Gość Guest Napisano 11 Listopada 2015 #351754 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam, gram sobie już ponad rok albo i dłużej na tym serwie, nigdy nie czitowałem, ani nic z tych rzeczy.. A dziś gdy chciałem wbić i postrzelać moim oczom okazuje się informacja o banie.. Bana dostał gracz o nicku IZAK, ja zawsze gram na nicku The Best.. Powód to demko aim na forum.. Twój nick podczas gry: nie grałem ja Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia Mapa: dd2 zapewne STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: to nie ja.. W amxbansie na pewno znajdziecie bana.. Ja z tego co mi się wydaję to nie mam dostępu do amx'a więc nie dam rady tego znaleźć... Zapomniałem dodać, że gram na steam.. ale ostatni coś się z nim pieprzy i dlatego też gram sobie na ns'ie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Listopada 2015 #351815 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Pokaż wycinek z consoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2015 #351855 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Silverka już nie ważne... Zrobiłem reset routera i na innym ip bana nie ma Dzięki za chęć pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Listopada 2015 #351865 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi