PanSzymon Napisano 11 Listopada 2015 #351645 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Kupiłem klasę premium Terminator XXL na 90 dni i chce ją zamienić na klase premium Egzekutor XXL na 75 Dni tak mi powiedziała wczoraj Sylwia mówiła że rozmawiała za Michasiem tą osobą co może nadawać zmieniać premki i mam pytanie kiedy będę miał zmienioną klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2015 #351648 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Już masz zmienioną! Aktualnie zmiana klas premium jest zawieszona... Wystarczy troszkę się wysilić i poczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyOgorek Napisano 11 Listopada 2015 #351649 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam tzn powiem tak że jeśli bedzie ten Michasiek to pewnie zrobi to w pierwszej kolejnosci , po prostu musisz uzbroic sie w cierpliwosc a jak nie to napisz do Evo pewnie tez sie tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Listopada 2015 #351650 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi