7aro Napisano 11 Listopada 2015 #351639 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Witam chciałbym poruszyć temat Regulaminu txt jest całkowicie nie jasny a wręcz bezsensowny na jednych mapach są to miejsca gdzie gracz wychodzi poza mapę ( co jest właściwą interpretacja txt) a w większości przypadków są to miejsca gdzie nie można wejść samemu podczas 1 skoku ale wykorzystując perk, umiejętność klasy lub pomoc innego gracza można wejść bez problemu. I tu moja prośba o ujednolicenie regulaminu bo jest on stary niejasny i nie sprawiedliwy co do klas i perków. Bo albo wszystkie miejsca gdzie nie dostaniemy się jednym skokiem są txt albo tylko wychodzenie za granice mapy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 11 Listopada 2015 #351642 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 W 100% popieram ten temat i również proszę o odświeżenie regulaminu, tak jak napisałem to w innym temacie(skardze na eR) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Listopada 2015 #351703 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Aby wykonać ten regulamin trzeba trochę czasu, aby porobić screeny tych miejsc, jeżeli znalazłaby się osoba, która podjęła by się takiego zadania byłoby dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351709 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Mam taką propozycje aby każdy z opiekunów(ewentualnie przy pomocy adminów serwera) stworzył dla swojego serwera osobny regulamin txt gdyż wiadomo ze na ffa na cod czy na jail są inne mamy lub pewnych mam nie ma czy też miejsca gdzie można wskoczyć dzięki umiejętnością klasy, perku lub innej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 #352071 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/74982-regulamin-txt/#entry392050 /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Listopada 2015 #352072 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi