RuMeK Napisano 11 Listopada 2015 #351574 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Nick w grze :RuMeK Chailem wbic na serwa a tu taka niespodzianka. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ArabALLAHAKBAR [AMXBans] Reason : ' zg oszenie na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.19.2 ' [AMXBans] ======================================== Co mam zrobic to nie bylem ja ale napewno ja mam bana a mam jeszcze premke na 87 dni ;D Cod Mod 80k lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Listopada 2015 #351702 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Na Twoje ip jest dość dużo banów, podaj tutaj swój steamid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352492 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Brak zainteresowania autora tematu. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352493 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi