Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina): 2015-11-11 11:50

Nick admina/gracza, który zawinił: Admin: Deft

Dowody: hltv, http://hltv2.1shot1kill.eu/srv25245/HLTV-1511111144-de_dust2.dem.zip(poczatek mapy)

Świadkowie: admin Wanderinhio

Uzasadnienie: Więc tak przychodzi admin o nicku Deft na serwer i w tej chwilii gra cziter...Myśle, że go ktoś zawołał i przyszedł go zbanować po czym mija chwila nic, więc go zgłosiłem na u@ mija pare rund nadal go nie banuje, po czym pisze na steam nie odpisuje...Musiałem wezwać admina Wanderinhio po czym wszedł i zbanował czitera a nasz ulubiony admin Deft nadal nabijał swoje godzinki na spec....

ujowy admin nie pozdrawiam

Napisano

Człowiek idzie sobie kibelka na dłużej wbija na spec wraca a tam wiadomość od twórcy tego tematy na steam "czy wbije" i za chwile " dobra nabijaj sobie dalej godziny" i od razu skasował mnie z znajomych na steam i pewnie zaraz napisał skargę. Jeny nie będę przeżywał jak on bo zachowanie godne 14'sto latka kasowanie ludzi z znajomych bo mu nie odpisałem.

Napisano

Jakich zażaleń jak ja Cie nawet nie znam człowieku to nie pisałem z tb. To podeślij na każdy dzień przynajmniej 3 dni do tyłu demko i na każdy dzień ma być po 10 (dziesięć) razy jak siedze na spec i niby nabijam godziny, a nie że tu piszesz po 10min a skarga dotyczy tylko jednego razu z dzisiaj. Masz za dużo kredek chyba bo ładnie kolorujesz...

Napisano

Mówisz ze po 10 razy dziennie siedzę na spec to jak jesteś pewny tych 10 raz to czekam na dowody, a jak Ci sie nie chce szukać to lepiej nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń. A nawiasem w skardze napisane dowody: hltv, dla twojej informacji trzeba wstawić dowody i opisać.

Napisano

Dobra sorka, zle napisałem....gdy jesteś na serwerze to częściej siedzisz na kiblu niż grasz  w drużynie ct lub tt...i demko dałem z sytuacji dzisiejszej

Aaa tak wgl to  wszedłeś na serwer i od razu poszedłeś na kibel, nie mogłeś najpierw pójśc na kibel a potem wejść na serwer nie byłoby tej skargi i o czymś to służy po co wszedłeś,tak ?

Napisano

Deft to nie pierwsze zażalenia na to, że grzejesz spect, w Wandiego się bawisz? xD

Upomnienie jak na razie, ale jeszcze raz usłyszę na Ciebie skargę za spect to dostaniesz ostrzeżenie w dziale ostrzeżenia dla administratorów, to już nie są żarty, masz pełnić swoje obowiązki, a nie odklepać tygodniowe godzinki na spect. Mam nadzieję, że się rozumiemy.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...