kla^AsS> (Czarny) Napisano 11 Listopada 2015 #351571 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 2015-11-11 11:50 Nick admina/gracza, który zawinił: Admin: Deft Dowody: hltv, http://hltv2.1shot1kill.eu/srv25245/HLTV-1511111144-de_dust2.dem.zip(poczatek mapy) Świadkowie: admin Wanderinhio Uzasadnienie: Więc tak przychodzi admin o nicku Deft na serwer i w tej chwilii gra cziter...Myśle, że go ktoś zawołał i przyszedł go zbanować po czym mija chwila nic, więc go zgłosiłem na u@ mija pare rund nadal go nie banuje, po czym pisze na steam nie odpisuje...Musiałem wezwać admina Wanderinhio po czym wszedł i zbanował czitera a nasz ulubiony admin Deft nadal nabijał swoje godzinki na spec.... ujowy admin nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Listopada 2015 #351583 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Prawda, tak było Taki spam był na say'u o czita a DEFT afkuja na spec. Klass najlepiej pokaż demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL narco Napisano 11 Listopada 2015 #351590 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ja akurat wszedłem na serwer zdążyłem zobaczyc na u@ spam o cziterze i pojawił sie wandi. a Deft afk na spec nonstop -.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 11 Listopada 2015 #351653 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dokładnie tak było, nawet widziałem jak wchodzi wandi i el narco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Listopada 2015 #351707 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 masz coś na swoje usprawiedliwienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 11 Listopada 2015 #351730 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Człowiek idzie sobie kibelka na dłużej wbija na spec wraca a tam wiadomość od twórcy tego tematy na steam "czy wbije" i za chwile " dobra nabijaj sobie dalej godziny" i od razu skasował mnie z znajomych na steam i pewnie zaraz napisał skargę. Jeny nie będę przeżywał jak on bo zachowanie godne 14'sto latka kasowanie ludzi z znajomych bo mu nie odpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351736 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 jeśli ja mam słuchać twoich zażaleń na steam to ja nie dziękuje...Jasne kibelek, to ty codziennie z 10 razy siedzisz na tym kibelku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 11 Listopada 2015 #351739 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Jakich zażaleń jak ja Cie nawet nie znam człowieku to nie pisałem z tb. To podeślij na każdy dzień przynajmniej 3 dni do tyłu demko i na każdy dzień ma być po 10 (dziesięć) razy jak siedze na spec i niby nabijam godziny, a nie że tu piszesz po 10min a skarga dotyczy tylko jednego razu z dzisiaj. Masz za dużo kredek chyba bo ładnie kolorujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351750 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Nie mam zamiaru szukac demek, gdy ty grasz, bo to jest żadkość...Niech admini sie wypowiedzą lub gracze czy ty grasz czy siedzisz na kiblu... wiem, wszyscy mówią, że mam dużo kredek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deft! Napisano 11 Listopada 2015 #351758 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Mówisz ze po 10 razy dziennie siedzę na spec to jak jesteś pewny tych 10 raz to czekam na dowody, a jak Ci sie nie chce szukać to lepiej nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń. A nawiasem w skardze napisane dowody: hltv, dla twojej informacji trzeba wstawić dowody i opisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kla^AsS> (Czarny) Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351763 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dobra sorka, zle napisałem....gdy jesteś na serwerze to częściej siedzisz na kiblu niż grasz w drużynie ct lub tt...i demko dałem z sytuacji dzisiejszej Aaa tak wgl to wszedłeś na serwer i od razu poszedłeś na kibel, nie mogłeś najpierw pójśc na kibel a potem wejść na serwer nie byłoby tej skargi i o czymś to służy po co wszedłeś,tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 12 Listopada 2015 #352003 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Deft to nie pierwsze zażalenia na to, że grzejesz spect, w Wandiego się bawisz? Upomnienie jak na razie, ale jeszcze raz usłyszę na Ciebie skargę za spect to dostaniesz ostrzeżenie w dziale ostrzeżenia dla administratorów, to już nie są żarty, masz pełnić swoje obowiązki, a nie odklepać tygodniowe godzinki na spect. Mam nadzieję, że się rozumiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 12 Listopada 2015 #352006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 12 Listopada 2015 #352017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Kupa .................... Sory za posta usuńcie jak możecie. Bez warna pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi