Chuligan KSG Napisano 11 Listopada 2015 #351468 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Nazwa klasy: Terminator Jej umiejetności: Kamuflaz 60-70 , z awp 100(int) dmg , Jakie bronie posiada: Famas , Usp , He 1/2 , smoke , flesz Statystyki: inteligencja :15 , kondycja :25 , wytrzymalość 10 , zycie 15 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: Klawisz E - 3/4 rakiety dmg zależny od int Grałem taką klasą na różnych serverach i się sprawdzała , oczywiście można ją trochę pozmieniać jak H@ i gracze wolą , jak za mocna na klase zwykła to proponuje zrobić tą klasę PREMIUM (odrazu kupuję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 11 Listopada 2015 #351535 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 czytales poorzednia propozycje? Bydlak wyraźnie napisal ze nie beda dodawane zadne klasy z niewidzialnoscia, na ten czas. jest na serwerze juz jeden rakieciarz (cyber) i mysle ze juz wystarczajaco psuje rozgrywke. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 11 Listopada 2015 #351542 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 A więc, Bydlak napisał wyraźnie,że nie będzie na razie żadnych klas dodawał więc to jest jednoznaczne że klasy nie będzie i temat chyba do zamknięcia Poza tym jest już cyber więc nie widzę potrzeby by klasa ta była. Pomyśl nad jakąś klasą której nie ma do następnego resetu może Bydlak ją doda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351552 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 spoko postanowilem taka klase zaoferowac bo czesto ta klase spotykalem na serverach , Master ja chociaz cos oferuje a ty ?? gowno jak na forum tak za serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 11 Listopada 2015 Autor #351553 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 spoko postanowilem taka klase zaoferowac bo czesto ta klase spotykalem na serverach , Master ja chociaz cos oferuje a ty ?? gowno jak na forum tak za serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 11 Listopada 2015 #351568 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Chuligan ale spokojnie pls , po co spiny Nie zaoferował bo nie ma pomysłów jak ja i większość osób, wyraził swoją opinie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Listopada 2015 #351576 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Master, Papi wyjaśnili, zaproponujcie coś w miarę normalnego a przy kolejnym resecie postaram się coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Listopada 2015 #351577 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi