SebaVHS Napisano 7 Kwietnia 2022 #650042 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Oto moje propozycje do perków. 1. Tajemnica Serwera Opis: +25DMG +25HP 2. Naćpane naboje Opis: 1/10 na naćpanie przeciwnika 3. Naboje Lewitera Opis: 1/10 na wystrzelenie przeciwnika w powietrze, gdy się w nim znajduje zadajesz 50% DMG 4. Moc Szpiega Opis: Szansa na odrodzenie u wroga 1/4-1/7 5. Stalker Opis: Masz 1 HP, ale w 100 procentach jesteś niewidzialny 6. Cygańskie Wariactwo Opis: Odbijasz 1-3 pocisków co rundę, widzisz niewidzialnych Proszę bardzo o wypowiedzenie się co sądzicie o tym. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez SebaVHS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BREMU^^ Napisano 7 Kwietnia 2022 #650054 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 dobry pomysł kiedyś za czasów były podobne perki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 7 Kwietnia 2022 #650061 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2022 1 chyba jest jak się nie myle ale na tak 2tak 3 może być 4 na nie jest klasa cichy zabójca 5 na nie 6 są notatki kapitana A perk też jest których widzisz niewidki Pozdro #ForFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Kwietnia 2022 #650082 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Panowie no chyba jakieś żarty. Znerfiłem platynowe naboje potężnie, a tutaj propozycja 25DMG - odpada Nacpane Naboje - moge dodac Naboje Lewitera - też mogę Moc Szpiega zastanowie się z resztą administracji o tym perku Stalker odpada Cyganskie wariactwo tez odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Kwietnia 2022 #650083 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi