musza Napisano 2 Kwietnia 2016 #419148 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Potrzebuje jeszcze trochę wolnego , mam kiepską sytuacje w rodzinie . Co jakiś czas jestem na forum oraz na serwerze ale zgłaszam to ponieważ nie będe tak aktywny jak powinienem być z tego właśnie powodu wyżej i nie chce dostać ostrzeżenia czy coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2016 #419152 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Nie ma problemu. Mimo wszystko proszę w najbliższych dniach określić się mniej więcej do mnie na pw ile to potrwa. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2016 #419153 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi