kameleonn Napisano 14 Kwietnia 2022 #650654 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Nick z TS3: kameleonn Czas zaistniałej sytuacji: teraz Opis problemu + ewentualny dowód: mam taki maly problemgdyz chcem ustawic sobie trasmisje za pomoca push to talk to nie moge tego zrobic nie wykrywa mi tego nawet przy robieniu testu a na aktywacji glosowej juz dziala normalnie johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 14 Kwietnia 2022 #650682 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Upewnij się czy napewno wybrałeś działający przycisk, następnie w ustawieniach wejdź w skróty klawiszowe i zobacz czy Ci się zapisało. Jeśli wszystko będzie git ustawione i nadal nie będzie działać to spróbuj uruchomić TS'a jako administrator, zobacz tez czy jako urządzenia przychwytywania jest ustawiony mikrofon z którego korzystasz. Jeśli to też nie pomoże to reinstall tsa a jak to też nie pomoże to nie wiem. Jak będzie działać to daj znać Edytując post i mnie oznaczając to zamknę temat EDIT Dostałem info ze działa zamykam temat Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 14 Kwietnia 2022 #650724 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi