elwisek Napisano 17 Kwietnia 2022 #650939 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 Twój nick podczas gry:elwiseusz [t] Godzina, data zdarzenia: około 22:30 Mapa: mirage STEAM_ID / IP:37.225.86.68' Uzasadnienie: nie było to strikte obraza administracji, początkowo spytałem się admina: ids czemu uderza wektora psując mu rozgrywkę i tak przyszło co do czego że admin o nicku:ids nadużywa swoich praw zadając wektorowi na 2 mapach co runde 99 obrażeń psując całą rozgrywkę nie odpowiedział mi wogóle na to pytanie związane z wektorem i początkowo mnie kicknął a potem zbanował na 30 minut ja jak i pare osób chcielibyśmy złożyć skargę na ADMINA : ids jest adminem ale nie pełni dobrze tej funkcji gdyż admin tego serwera powinien pomagać graczom a nie ujtrudniać im rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 17 Kwietnia 2022 #650941 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2022 nie wiem czy cos trzeba dodawać, jeżeli nie odwołujesz sie od swojego 30min bana za obrazę administracji to nie dostarczam dowodów Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi