Gromus Napisano 18 Kwietnia 2022 #651012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Nick: Gromus Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): 7 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: 9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Co tu dużo mówić często się trafi jakiś gagatek a pisać co chwile do kierownika albo pemeqa nie chce mi się. Wiem że krótko gram, ale można mi zaufać. Ban za mine w przejsciu to przypadek bo same spadają jak uzywasz spadochron. Wiem że więcej rzeczy przemawia za nie, chociaż może się uda haha. Troche gram już w cs'ka wiec co nieco potrafię. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godzinki napewno, w weekendy wiadomo więcej Kontakt: Steam/Fb Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Gromus/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 18 Kwietnia 2022 #651013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Przykro mi ale na razie jestem na nie. Za krotko grasz na serwerze zloz podanie za 2 tyg to zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 18 Kwietnia 2022 #651024 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Z racji iż grasz dopiero od kilku dni, jestem zmuszony narazie odrzucić twoje podanie, pograj dłużej i daj się lepiej poznać i wtedy napisz podanie jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 18 Kwietnia 2022 #651025 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi