Gość Guest Napisano 9 Listopada 2015 #351013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam dzis tzn 19:45 na serwer wbil czit oczywiscie sylwia pisala sobie w najlepsze z graczami po moim upomnieniu napisala "ohh zawsze mi ucieka" i dostalem kicka z niewiadomego powodu. prosze admina o przeprosiny i przyznanie sie do bledu mam nadzieje ze to pierwsza taka wtopa opiekuna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Listopada 2015 #351021 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Bez dowodów skarga ląduje w koszu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopada 2015 #351022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 1. Brak wzoru 2. Byłem na serwerze... Chcesz aby admin banował 10sekund po Twoim zgłoszeniu.... 3. Spam na say i ciągłe płacze... 4. Gracz został zbanowany po ucieczce ---> DZIĘKI WAM BO ZAMIAST ZGLASZAĆ NA U@ SPAMICIE NA SAYU!! 5. Skarga jest odrzucona, a z mojej strony przepraszam, że za te płacze @Sylwia^^ nie dała Ci jeszcze bana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopada 2015 #351023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 9 Listopada 2015 #351088 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi