cinekq1 Napisano 9 Listopada 2015 #350985 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Nick:Cinekq1 Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):bylem tu juz adminem troszke nauczyłem sie Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-6 Staż w CS-sie:juz sporo czasu Steam / NonSteam:niestety ns Dlaczego Ty:po 1 nie chce jak wszyscy pisza ze chca zwalczyc wszystkich aimbotow itd bo tego nie dasie zrobic ale chociaz zmniejszyc liczbe tych graczy a widze ze admini wchodza tylko raz na jakis czas Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 jak jest czas to i wiecej Kontakt:GG FB SKYPE FORUM jak ktos chcialby kontakt do mnie Pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Cinekq1/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 9 Listopada 2015 #350991 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Na tak. -wiek -ogarnia -czas na serwer -godzinki -kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 9 Listopada 2015 #350993 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 no oczywiscie ze na tak -byl juz tu adminem nie tak dawno temu -byl dobrym adminem -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Listopada 2015 #350997 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Również na tak - służył już na tym serwerze i dość dobrze się sprawował - aktywność na wysokim poziomie (ponad 320h) - kulturalny i pomocny - nakręca pozytywną atmosferę na serwerze Nie mam zastrzeżeń do tego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Listopada 2015 #351018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Jak najbardziej na TAK! Byłeś juz z nami Ogarniasz Kulturka Miły i co tu wybrzydzać brać i nie żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Listopada 2015 #351026 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Mam nadzieję że już wszystko poukladales I nas szybko nie opuscisz. Oczywiście masz moje tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Listopada 2015 #351029 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 No mam nadzieję że tak szybko nas nie spuscisz ponownie i ze konkretnie swoje sprawy zalatwiles. Masz moje tak i myślę że nie ma na co czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Listopada 2015 #351030 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi