pemeq #URLOP Napisano 28 Kwietnia 2022 #651912 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: zależy od dnia, staram się codziennie Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): tak Coś o sobie: Jestem Szymon, Aktualnie jestem w technikum, interesuję się piłką nożną jak chodź nie trenuje tego ani nie kibicuje żadnej drużynie lecz lubię sobie pograć czasami, w wolnych chwilach grywam w gry bądź słucham muzyki Doświadczenie: kiedyś byłem w UBT Dlaczego Ty: kiedyś byłem w UBT tutaj na sieci ale zrezygnowałem z powodu braku czasu, teraz mam go trochę więcej więc czemu by nie wrócić na stare stanowisko CLS63S AMG i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Kwietnia 2022 #651919 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi