Roy Keane Napisano 29 Kwietnia 2022 #651988 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: Roy/Keane Wiek: 33 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:62345783 CS 1.6/CS:GO*: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: przynajmniej 1-2 h dziennie Coś o sobie: Hej jestem Michał lubię grać w CS bo mnie odpręża. Pozatym pracuje na magazynie, interesuje się piłką nożną i innymi sportami po trochu. Moim ulubionym klubem jest oczywiście Man Utd za czsów Sir Alexa bo teraz to dno i pożoga ha tfu. Doświadczenie: Miałem admina na kilku serwerach Dlaczego Ty: Czasem brakuje admina na serwerach 1.6 i chciałbym pomóc wyłapać graczy niestosujących się do regulaminu *Można wybrać to i to* Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Roy Keane pemeq #URLOP, ''Kierownik'' i CLS63S AMG dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 3 Maja 2022 #652294 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 Osoba zna się na rzeczy Kiedyś coś tam było ale się poprawił chłopak Poza tym wiek, steam jest doświadczenie jako admin jest Jedyny minus to to ze nie będzie grał dużo u mnie na 400? Ale tak czy siak Jestem na Tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 3 Maja 2022 #652345 Udostępnij Napisano 3 Maja 2022 ogarnięty zna sie na rzeczy wiek poświęca dużo czasu na cs aż szkoda mi sie nim dzielić Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Maja 2022 #652767 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Podanie trochę leży, więc już odpowiadam. Dam Ci okres próbny na dwa tygodnie, tylko reaguj na zgłoszenia - w innym przypadku wiadomo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Maja 2022 #652768 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi