Gromus Napisano 8 Maja 2022 #652732 Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Co to ma być panowie, że nagle po 8 dniach klasy są zmieniane beż żadnych informacji ktoś poświęcił czas żeby wbić lvl a wy taka kaszane odwalacie Wiem że był za mocne, ale można było poczekać do resetu takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Maja 2022 #652734 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Teoretycznie mógłbym powiedzieć - kto pytal? Klasy zostały wyjątkowo zmienione, bo koniec w koncu wyszły zbyt OP w porównaniu do innych Czekanie do resetu jakiego? Ogarnij się i przestań mi spamować w dziale jakimiś bzdurami Rozumiem, że masz mentalność gnojenia kogokolwiek podczas grania i Ciebie to nie obchodzi, byleby klasa została jaka jest. Zmiany są w changelogach i takie pozostaną. Zgodnie z informacjami od graczy - w większej ilości Gromus i urlopowy pemeq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Maja 2022 #652735 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi