mamtorek Napisano 8 Listopada 2015 #350577 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Teka Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: de_nuke_1337 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: wszedł jakiś bot co ma admina na serwer i zacza spamowac na Y@ ze zakaz wchodzenia na dachy i inne miejsca powyżej hangaru ze to sa txt i będzie banować. drugi admin pisze ze jest to dozwolone normalnie jak większość graczy sam z zasady znam te gre i na tej mapie nie ma tak zwanych tekstur. dostałem bana na 30 minut za zekome txt jestem po irytowany ta sytuacja jak i zachowanie administracji na serwerze. prosil bym o rozjaśnienie i dopasowanie zasad do map jak i jeżeli mam racje ukaranie tego admina który mi dal bana bo to jest chamstwo jak i 3 krotnie mieć ss robione w ciągu 2-3godz bo rzekomo mam wh... pozdrawiam teka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 8 Listopada 2015 #350584 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Zawsze bylo mowione że na nuke skaly są teksturami. Swirusek napisal tak bo nie wiedzial, a potem sie poprawil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamtorek Napisano 8 Listopada 2015 Autor #350593 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 na zwykłym nuke jest tak a na tym typowa mapa do latania gdzie się da druga sprawa czekam na wypowiedz opiekuna serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Listopada 2015 #350625 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 8 Listopada 2015 #350641 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Pozwolę sobie zauważyć że zgodnie z regulaminem TXT to jedne i jedyne txt na mapie nuke http://fotoo.pl/show.php?img=602022_2013-08-30-00007.jpg.html Proponował bym zapoznać się z regulaminem i nie posiłkować się tym co koś mówił. Można by w ten sposób że ja powodzianinem kto dotknie ziemi ma bana Regulamin jest jeden. W tej sytuacji @ powinien przedstawić dowody gdzie znajdował się gracz. 5. Admin ma obowiązek dokumentować wszystkie wykroczenia w przypadku banów dłuższych niż 5 min (screen'y, demo), być czujnym w przypadku braku HLTV na serwerze. W brew pozorów sprawa prosta i jasna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352484 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Admin nie przedstawił dowodów więc otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale. PS. Ban dawno minął.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Listopada 2015 #352485 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi