Cris135 Napisano 19 Maja 2022 #653410 Udostępnij Napisano 19 Maja 2022 Nick: Cris Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Według mnie duże, w przeszłości kilkukrotny Admin Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: ok. 10 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Nawet jako zwykły gracz bez jakichkolwiek uprawnień administratora, dbam o dobrą atmosferę na serwerze oraz próbuję korygować osoby niestosujące się do regulaminu (oczywiście sam również go przestrzegam). Nie jestem wrogo nastawiony do żadnego z graczy, staram się być miły i pomocny dla każdego użytkownika. Jestem także aktywny na serwerze, a mając rolę admina ta aktywność by tylko wzrosła. Na wszelkie zgłoszenia reagowałbym jak najszybciej i w miarę możliwości rozwiązywał napotkany problem. Dla mnie to sama przyjemność dbać o dobro serwera i chętnie pomogę utrzymać na nim porządek.v Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h Kontakt: Fb , Email , Steam , pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Cris/145.239.16.112:27015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 20 Maja 2022 #653442 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Grasz czesto ale to nie wszystko. GT masz w miare ladne, wiek tez jest git ale... Regulaminu żadnego nie przeczytales (sprawdzilem) Czesto "zdarza" ci sie puscic predatora lub nalot w nieodpowiednim czasie. Mówisz, że jestes steamowcem ale zastanawia mnie fakt, dlaczego ciagle widze Cie na NS? Daj sie poznac na forum i serwerze. NEUTRAL Cris135 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Maja 2022 #653462 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Pograłem z toba na pewnym nicku, nie znasz regulaminu, polecam wykuć na blache, na ten moment odrzucam. Cris135 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 20 Maja 2022 #653463 Udostępnij Napisano 20 Maja 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi