ziomek00725 Napisano 8 Listopada 2015 #350438 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Witam otóż pomyślałem o tym ile banów dostałem za kulturę i wpadłem na pomysł konkursu Mistrz Przeklinania, konkurs by polegał na tym że 1 Grudnia administracja zliczyła by kto najwięcej dostał banów, kicków itp za kulturę, i takowa osoba by dostała rangę Mistrz Przeklinania na forum na 3 miesiące oraz vipa na określony czas na wybranym serwerze, pomysł przyszedł mi do głowy kiedy zobaczyłem ile banów dostałem za kulturę dotąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 8 Listopada 2015 #350442 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Głupi jesteś. Za przeklinanie itp masz dostać w nagrodę VIP'a? + rangę? Śmiech na sali. Nie wiem skąd niektórzy czerpią takie pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Listopada 2015 #350445 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Dobry pomysł na konkurs Ale zamiast VIPa dajcie zwycięzcy bana na forum i serwery. Na zawsze. Bez możliwości odrobienia reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopada 2015 #350453 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Kolejny ban ode mnie będzie ma 1 tydzień! Aby nie bylo, że nie informowałem... Aktualnie dam Ci lajka aby pocieszyć Twój pusty mózg... Ponoć zielony kolor jest kojący /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopada 2015 #350454 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Listopada 2015 #350738 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Upadłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 9 Listopada 2015 #350766 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 @555_dni Czemu? A nie wypada przyklasnąć? Chłop wychodzi z inicjatywą a Ty padasz. Trochę kreatywności. Kolejny konkurs to H@ dla najczęściej banowanych za PING. Im wyższy ping tym więcej punktów do rankingu w konkursie. Dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi