ZabijamboLubie Napisano 7 Listopada 2015 #350215 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Nick: ZabijamboLubie Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem adma i ogarniam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ za często admina nie ma i jest pełno cziterów a ja w tym czasie jestem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od poniedziałku do piątku 2-3 godziny a w Weekend 4-5. Kontakt: Skype ZabijamboLubie Pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/ZabijamboLubie/80.72.34.124:27034/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Listopada 2015 #350510 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Wybacz, ale w obecnej sytuacji poszukuję starszych, pewnych adminów. Na moje niestety, średnio się nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Listopada 2015 #350511 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361940 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi