uszaty1234 Napisano 7 Listopada 2015 #350147 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam. Chciałbym zaproponowanie reset serwera. Zresetowane miały by być skiny,ranking. Sądze że to idealna pora na takie działanie , gdyż ostatnio połowa serwera miała zbugowane skrzynki, a druga połowa klucze. Przy okazji resetu można by było dodać kilka nowych skinów z propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 8 Listopada 2015 #350263 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jak dla mnie to o wiele za wcześnie dopiero jakiś miesiąc temu był reset i znowu ma być -,- . Jestem na Nie . co do rzekomych bugów nie widuje teraz aby ktoś pisał dajcie klucz/skrzynkę to wam otworze bo mam buga. Kto się tym bawił został nagrodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 8 Listopada 2015 #350295 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Podobnie jak kolega u góry na NIE, Nie dawno był zmieniany system rang i ich reset gracze to źle przyjeli i znowu reset ? Aby graczy tracicie przez te resety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 22 Listopada 2015 #356679 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 NIE! Ten nowy system rang jest tak badziewny, że ledwo co się wybiłem z S1 i i tak od czasu do czasu spadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 22 Listopada 2015 #356910 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Jak dla mnie ten system jest o wiele lepszy pokazuje kto na jakim poziomie mniej więcej umie grać. Strzelaj dużo HS a co mapkę aż wkońcu dojdziesz do takiego stanu że te 25-30 pkt co mapkę dasz rade wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 23 Listopada 2015 #357240 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 wykluczone wydałem hajs na skrzynki i klucze a teraz reset, uszaty1234 rozbieg i dyńką w ściane dobrze ci to zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi