VipeReeK Napisano 1 Kwietnia 2016 #418970 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Witam własnie chciałem zmienić serwerownię grać tutaj spodobał mi się serwer to zakupiłem klasę premium "Zabójca" i wpisałem kod zwrotny po wpisaniu czekałem na zmianę mapy i nie miałem uprawnień do zakupionej klasy. zakupiłem ją na steam ID " "xVipeRx . . ." STEAM_0:1:162569225 " Wpisałem ponownie kod po zmianie mapy "błedny kod " Prosze o pomoc z waszej strony z góry dziekuję 30 dni SMS/ NR :91055 SIM.CSMH Multi-Head.pl - Twoj kod to ... Wpisz go na serwerze podczas zakupu uslugi lub na stronie sklepu w podanym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 1 Kwietnia 2016 #418997 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Na ile kupiles premke, @@VipeReeK? Dodane. Kod otrzymałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 1 Kwietnia 2016 #419005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi