~Czarna~ Napisano 24 Kwietnia 2016 #425898 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Data i godzina: przed chwila Nick admina/gracza, który zawinił: Mojo Dowody: http://www116.zippyshare.com/v/9mwsqH86/file.html Świadkowie: Nie potrzebuje Uzasadnienie: Więc tak... weszłam na serwa akurat paka była podłożona a On banował TT za to, że stoją na respie. Więc zwróciłam Mu uwagę, że jeśli leży paka to za respa nie banujemy. I otrzymałam odpowiedź na serwerze Pech chciał, że weszłam kogoś nagrać a padło na kogo innego. To chyba nie jest normalne zachowanie admina @edit. August - Widzę, że jedynym argumentem wielkiej Administracji jest fakt, że to nie Martyna założyła temat, więc podmieniam autora, bo to śmiech jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 24 Kwietnia 2016 #425906 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 dwóch osobników dostało bany na 5 min za to , że 24 sekundy przed końcem rundy znajdowali się na swoim respie. I niech Pani Czarna idzie na swoj serwer a nie tu zamęt sieje .. Sama nie może tematu założyć ??? dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor #425907 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Paka była podłożona więc za respa się nie banuje I powiedzmy, że jestem na swoim serwerze bo nie jestem na nim od 5 min tylko od ponad 2 lat a Ty robisz na nim bydło.Kolejny raz pokazałeś swój brak kultury. Nie nie mogłam sama założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 24 Kwietnia 2016 #425912 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Ja wiem co mam robić i kobieto nie wtrącaj się do tego. Ty miałaś swoje pole do popisu ... teraz to już tylko zazdrość , złość Tobą kieruje i piszesz głupiutkie skargi. Dwóch osobnikow dostało bana NA 5 MIN za resp i koniec kropka ! pozdrwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor #425916 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Niesłuszne bany Poczytaj regulamin i później banuj I to nie skarga ze złości tylko z sentymentu do tego serwera Banujesz jak Ci sie podoba i do tego zero kultury na mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 24 Kwietnia 2016 #425940 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 7.Kampić mogą gracze w teamie CT (na BS'ach). TT ma zakaz kampienia (tolerancja max. 1min od momentu rozpoczęcia się rundy). Czy tu jest podane, że paka zwalnia z tego punktu? Jak dla mnie ban słuszny. polecam tobie przeczytanie regulaminu serwera czy podanie punktu regulaminu, który obala słuszność skargi nic do niej nie wnosi? Kto dał ci OP skoro nic o tym nie ma w regulaminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor #425947 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kto Ci dał adma jeśli nie wiesz, że jeśli paka jest podłożona to TT za respa po minucie nie banujemy? Sam regulaminy poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 24 Kwietnia 2016 #425948 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Dziewczyno przestań zasłaniać się osobami z wyższą rangą aby Twoje żale były dzięki tym "posłańcom" wiarygodniejsze. Ludzie każdy popełnia błędy, Mojo jest z Nami dopiero od niedawna, pracuje cały czas nad swoim słownictwem. Wielmożna Czarna jesteś osoba jak zwykle nadczlowiekiem i nigdy nie popelnialas błędów, które popsuły reputację DD2#1. Gdy Twoi koledzy wyrażali się wulgarnie na serwerze wśród graczy, czy u@ jakoś Ci to nie przeszkadzało. W gwoli ścisłości, zacznij od oceniania siebie a później patrz na innych poczynania. Czysta zawiść Tobą przemawia. Upomnienie dla Mojo będzie jak najbardziej słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 24 Kwietnia 2016 #425953 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Żałosne. @@August serio za adwokata robisz? Regulamin mówi wyraźnie o kampieniu. @@August a to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 24 Kwietnia 2016 #425954 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi