Pro zabujca Napisano 7 Listopada 2015 #349841 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Prośba o admina mam 17 lat Grałem w Cs 12 lat Naprzykład ten ARMIA JP 100 On ma aima i nie ma go kto zbanować i Co pacze to tylko hedy wali Już bylem adminem i co Ale co jak tu też gosciu ma aima ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Listopada 2015 #349845 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Ehh.. +1 za to podanie, po 1 wzór, po 2 podstawowe wymagania, po 3 cziterów możesz na sb zgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Listopada 2015 #349846 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 9 Listopada 2015 #350816 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 150" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi