Pro zabujca Napisano 7 Listopada 2015 #349820 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Witam was nazywam się Konrad mam 16 lat grałem w miszczostwach świata Cs roku 2004.R Zkładam podanie o admina dlatego Bo gracze grajom na chetach co zrobić pacze może ktoś dostanie bana a to nie jego wina wiem jak rozpoznac prawdziwego gracza z chakiem gracza majom wh i co zrobic moj nick to Pro zabujca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 7 Listopada 2015 #349826 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 7 Listopada 2015 #349828 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 9 Listopada 2015 #350817 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 150" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi