Gość Guest Napisano 6 Listopada 2015 #349737 Napisano 6 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): 1 listopada dopiero teraz składam skargę z tego powodu, że nie miałem możliwości przypomnienia hasła i zmusił mnie do założenia sobie nowego konta ban z dzisiejszego dnia za ssy na serwerze. Nick admina/gracza, który zawinił: Frejzen Dowody: Poniżej z consoli z csa Świadkowie: Gracze na serwerze, tam ktoś się również skarżył, że Frejzen ma te flesze ogarnąć, bo było bardzo biało. Uzasadnienie: Tak jak powyżej z tym, że Frejzen jako admin robił sobie z tego wielką zabawę, uciechę, że może graczom rzucać flesze pod nos, a oni z tym nic nie mogą zrobić, podobny przypadek co do Icantfly, który przeszkadzał w grze skacząc sobie po mapie i oślepiając swoich, pytanie, jakich Wy macie adminów? Jeszcze bezczelnie pisze, że mogę sobie składać skargi z pytaniem kiedy przyniosą one efekt, proszę o natychmiastowe wyrzucenie tego admina, który unosi się pychą i nie widzi nic po za czubkiem własnego nosa i przyjemnością z wkurwiania innych graczy, bo mu wszystko wolno, a w najgorszym wypadku wyleci się z banem. Frejzen (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] mns. dropped mns. opuscil gre Frejzen (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Zostales oslepiony przez Frejzen Chris X V I opuscil gre Zostales oslepiony przez Frejzen Zostales oslepiony przez Frejzen Zotales oslepiony przez Frejzen PANICING (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] PANICING (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] [RoundSound] Teraz gramy: CT Buuuuu ! dolaczyl Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: 47 Multi-Head: Zdobyl 4 fragi Buuuuu ! dolacza do Sil Terrorystow Chris X V I dolaczyl Rouve dropped Chris X V I dolacza do Sil Anty-Terrorystow Multi-Head: Ustrzelil 0 hsow Januszel : frejzen ogar fleshe Frejzen (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] (Counter-Terrorst) 47 : co ty czlowieku frejzen robisz? 47 (RADIO): Stick together, team. (Counter-Terrorist) Frejzen : fleszuje GutenTag (RADIO): Roger that. PANICING (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] (Counter-Terrorist) 47 : po co? MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Ozi (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] (Counter-Terrorist) 47 : swoich MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Speedy (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] *** I Am LEGEND kiled Januszel with a headshot from ak47 *** (Counter-Terrorist) Frejzen : zebyascie mieli bialo :C 47 (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Ozi (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] GutenTag (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] [info od Januszel] trup 1 GutenTag (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] z droped *** Skull killed Chris X V I with a headshot from ak47 *** Chris X V I dropped Chris X V I opuscil gre Ozi (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] (Counter-Terrorist) 47 : nie zycze sobie fleszy od swoich Gibon. killed d3f3nd3r Hieronim with ak47 Ozi (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] GutenTag killed Livio with ak47 Rejdi aka' Sarmata killed GutenTag with ak47 *** Ozi killed unnamed with a headshot from ak47 *** Frejzen (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] d3f3nd3r Hieroim (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Sp!0cH dropped Hieronim killed with awp Speedy killed Asior with famas I Am LEGEND killed PANICING with ak47 *** Gibon. killed Ozi with a headshot from ak47 *** Hieronim killed H with awp [MUTE] Chcesz wyciszyc kogos? Wpisz w say'u /mute *** Critical killed GUNWO with a headshot from ak47 *** mat(d-b) killed BiG$SmOkE with aug (Counter-Terrorist) Frejzen : Jak mi przykro ,/ Master Bean killed Gibon. with m4a1 Janek killed Master Bean with ak47|X-X-X| |CHRIS| dolaczyl Sp!0cH dolaczyl Frejzen (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] |X-X-X| |CHRIS| dolacza do Sil Anty-Terrorystow Sp!0cH dolacza do Sil Terrorystow [info od PANICING] dolny ] condump console dumped to condump007.txt (Counter-Terrorist) 47 : a moze masz zamiar wyleciec ? I Am LEGEND killed Frejzen with ak47 *** Critical killed Hieronim with a headshot from ak47 *** Skull killed Speedy with ak47 [info od GUNWO] sr ! Skull killed mat(d-b) with ak47 (Counter-Terrorist) Frezen : Mam Zapraszamy na nasze forum Multi-Head.pl MichciO. killed Critical with deagle [info od Master Bean] gala I Am LEGEND killed 47 with ak47 (Counter-Terrorist) 47 : no to sie o to postaram I Am LEGEND killed MichciO. with ak47 [info od Frejzen] no dobra ] condump console dumped to condump008.txt [RoundSound] Teraz gramy: TT Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: I Am LEGEND (1)unnamed dropped Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 1 hsow *** Hieronim killed bot with a headsho from m4a1 *** *DEAD*(Counter-Terrorist) Frejzen : A kiedy twoja starania przyniosa efekty? Pozostalo czasu: 3:22 47 (RADIO): Stick together, team. Ozi (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] Hieronim killed Critical with m4a1 [KONTAKT] Kontakt do opiekuna serwera Danke:*:* [GG: 9347071 | steam: Danke:*:* | Multi-Head.pl] (Counter-Terrorist) 47 : moze natychmiast? Hieronim killed unnamed with m4a1 z dolaczyl GutenTag (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] z opuscil gre *** Janek killedGutenTag with a headshot from ak47 *** GutenTag (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] GutenTag (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] I Am LEGEND killed Hieronim with ak47 Skull killed GUNWO with ak47 (Counter-Terrorist) 47 : 1 juz polecial za takie wyglupy (Counter-Terrorist) Frejzen : No dobra MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] (Counter-Terrorist) Frejzen : Ja nie umiem latac *** Livio killed Januszel with a headshot from m4a1 *** [info od GUNWO] trup (Counter-errorist) Frejzen : W sumie teraz latam MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] I Am LEGEND killed MichciO. with ak47 d3f3nd3r killed H with m4a1 Livio killed Master Bean with m4a1 BiG$SmOkE killed Speedy with ak47 *** Gibon. killed PANICING with a headshot from ak47 *** Buuuuu ! killed d3f3nd3r with m4a1 (Counter-Terrorist) 47 : to sie nauczysz Master Bean (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] PANICING dropped PANICING opuscil gre Master Bean (RADIO): Fire in the hole! [Grana Wybuchowy] killed mat(d-b) with ak47 MichciO. (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] (Counter-Terrorist) Frejzen : pale latam i wiele innych Livio killed 47 with m4a1 [info od MichciO.] schody .. Na serwerze obowiazuje kultura! Na serwerze obowiazuje kultura! Na serwerze obowiazuje kultura! Na serwerze obowiazuje kultura! Na serwerze obowiazuje kultura! [info od Master Bean] gala (Counter-Terrorist) Frejzen : placzku ty ] condump
Malu Napisano 6 Listopada 2015 #349752 Napisano 6 Listopada 2015 Zapraszam Frejzena do wyjaśnienia sytuacji. Dialog prowokacyjny ze strony admina, za rzucanie flashy swoim banujemy graczy więc adminowi przysługuje ostrzeżenie.
michcio. Napisano 6 Listopada 2015 #349755 Napisano 6 Listopada 2015 Uno momento, ss to ty dostałeś ode mnie i nie bez powodu.. Strasznie modelowałeś ... Miałem takie prawo, tylko to chciałem wyjaśnić http://www96.zippyshare.com/v/B90Pke9k/file.html Jeśli chodzi o prowokację frejzena to albo mnie nie bylo, albo nie zwróciłem uwagi na to. Pozderki Przed edycją posta było napisane że skarga powstała z powodu zrobienia screenow przez Frejzena, a screeny zrobiłem ja, nie wiem czemu to wyciąłeś ale to jest tylko takie sprostowanie
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2015 #349761 Napisano 6 Listopada 2015 Michcio o jakich ssach ty piszesz? Po za tym o co chodzi Ci z tym banem na 1 minute, do tego, że admin robi co chce, a tylko mu odpowiedz to z banem wylecisz?
Ozi Napisano 7 Listopada 2015 #349949 Napisano 7 Listopada 2015 Sugerowałbym wrzucić link do hltv i zobaczyć czy rzeczywiście flashował. Samo przekomarzanie się na czacie, to trochę za mało na skargę.
Frejzen Napisano 7 Listopada 2015 #349950 Napisano 7 Listopada 2015 Były to flesze na koniec rundy jak ktoś rozbrajał pakę więc rzuciłem 2 flesze a to, że Ty jesteś jakiś bez humoru to już nie mój problem inni wzięli to jako żart a tylko Ty się coś tam napinałeś. Ciekawi mnie czemu tak długo pisałeś tą skargę jak to było już jakieś 2 tygodnie temu, nudzi Ci się przed kompem, że szukasz problemu i piszesz skargi o jakieś pierdoły, które mało tego były już dość dawno. Jeśli myślisz, że wtedy sobie robiłem z Ciebie jakieś żarty to się po prostu mylisz gdyż po prostu wszystko pisałeś do mnie żeby tylko sprowokować mnie żeby mieć do czegoś jeszcze się doczepić w tej Twojej skardze to ja po prostu obracałem to w żart i tyle Ozi, nie trzeba HLTV bo ma rację, że fleszowałem ale to jak już mówiłem na koniec rundy jak ktoś broił pakę. Zawsze tak robię i z resztą nie tylko ja i nikt się o to nie czepia
Ozi Napisano 7 Listopada 2015 #349954 Napisano 7 Listopada 2015 Też tak robię. Za to mówię o hltv. Wtedy wszystko widać. Co innego flashować podczas gry, a co innego na koniec mapy czy brojenia paki.
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350010 Napisano 7 Listopada 2015 Frejzen próbujesz teraz twój hejt i zle zachowanie na serwerze wytłumaczyć moim brakiem poczucia humora, tym, ze sie na zartach nie znam itd, w rzeczywistości nie masz nic na swoją obronę, dlugo myślałeś nad tą wersją? Rzucales flesze po rozpoczęciu rundy w trakcie trwania strzelaniny i gdy juz wygrana runda była nasza i jeszcze bezczelnie się pytales a co ja ci zrobię itd, widze ze sie lobby cie popierajace zebralo zebys z grona administracji nie zostal wyrzucony
Frejzen Napisano 7 Listopada 2015 #350166 Napisano 7 Listopada 2015 Chlopie, ja fleszowałem na koniec rundy i tyle z mojej strony. Nie chcę mi się z Tobą gadać bo po co mam się zniżać do Twojego poziomu sprawiedliwości nie było, nie ma i nie nie będzie więc jak za takie błahostki w dodatku zmyślone zostanę wywalony z Administracji to mówi się trudno. Wiem, że Ty nie odpuścisz dopóki z takiej pierdoły nie zrobisz wielkiej afery przez, którą stracę admina a Ty się dowartościujesz przez kabelek... Prowokuj dalej i pisz bajki jakie chcesz ja to co miałem na obronę to napisałem a skoro Ty uznajesz że w sumie nie napisałem nic no to już w ogóle do takiego poziomu się zniżać nie będę :-)
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2015 #350171 Napisano 7 Listopada 2015 Jak ja to czytam co Ty piszesz, to nie wiem normalnie jak mam to nazwać, czy to jest głupota, czy czytanie bez zrozumienia, czy po prostu gra w głupka, czyli wiesz o co chodzi, ale cały czas odwracasz kota ogonem. Fleszowałeś wyraźnie w trakcie trwania rundy, nawet po wyjściu z respa prosto pod nos dostałem ok 3 fleszy w 1 rundzie i cała rozmowa potwierdza, że jesteś pewny swoich czynów, wręcz dumny z tego co robisz i pewny siebie, że jesteś przyspawany do roli administratora tego serwera i nikt Ciebie nie ruszy, więc skoro takie jaja robisz to o jakiej Ty sprawiedliwości piszesz? Do jakiego "mojego poziomu" Ty nie chcesz się zniżać, bo nie rozumiem o czym Ty piszesz? nigdzie Cię nie obraziłem, może gdzieś jedynie napisałem dobitnie o Twoim głupim zachowaniu i jeszcze masz czelność mnie stawiać w złym świetle, gdzie to Ty zawiniłeś. Rzucałeś te flesze przez kilka rund czasami nawet celowo gdy byliśmy sami, tylko patrzyłem jak wyskakiwała informacja zostałeś oślepiony przez Frejzen. tam na wycinku z consoli w 1 poście jest chyba ze 4 razy, ktoś tam też pisał, że masz w końcu te flesze ogarnąć, a Ty się pytasz, co mu to przeszkadza i czy się dobrze bawi.... Zachowanie godne admina rzeczywiście.
nynek Napisano 8 Listopada 2015 #350247 Napisano 8 Listopada 2015 Zaczyna się z tego robić komedia, więc zamykam i podsyłam dalej.
nynek Napisano 8 Listopada 2015 #350248 Napisano 8 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
adonai Napisano 8 Listopada 2015 #350474 Napisano 8 Listopada 2015 Po rozmowie z Danke ustaliliśmy, że admin otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
2
1
Popularne Dni
7 Lis
6
6 Lis
4
8 Lis