Gość Napisano 6 Listopada 2015 #349664 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witajcie. Jest mi niezmiernie miło poinformować, że w dniu dzisiejszym wprowadziliśmy nową opcję do zakupienia VIP/PREMIUM! Już teraz nie musicie opuszczać serwera żeby kupić VIPa lub Rangę Premium! Wystarczy na serwerze wpisać /sklepsms , wybrać interesującą Was usługę, czas jej trwania, wysłac SMSa pod wskazany przez plugin numer a następnie wpisać otrzymany kod! Plugin został skonfigurowany na większość serwerów: DD2 #1 DD2 #2 DD/INF DD2+DM JailBreak Zombie MOD COD 200 COD 400 COD 800 Kolejne serwery będą konfigurowane dziś w nocy, tak aby w weeknd każdy mógł bez przeszkód zakupić swoją ulubioną usługe! [attachment=o34][attachment=o33][attachment=o32] [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right] [/align] [align=right]Jeśli zauważycie problemy z funkcjonowaniem, zgłaszajcie je w tym temacie.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 6 Listopada 2015 #349667 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 A ja tak myślę kto mi to wgrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 6 Listopada 2015 #349674 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Spoko fajnie pieknie a prosze mi powiedziec kiedy bedzie mozna np. Sprawdzic do kiedy mamy dana usluge bo ja nie Pamietam np. inaczej serw inaczej forum hmm Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 20 Grudnia 2015 #368812 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Na cod bf4 dd2 nie wgraliście wszystkich klas do tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi