xgrappa Napisano 6 Listopada 2015 #349653 Napisano 6 Listopada 2015 Nick: xGrappa Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach, min. Super Hero Mod w sieci, która już nie istnieje Anielski Skill. Grało tam naprawdę dużo graczy, więc mogę powiedzieć że się nadam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? To dobre pytanie... Przede wszystkim dlatego, że chciałbym pomóc administracji w pełnieniu tej oto ważnej służby, bo jak by na to nie patrzeć administrowanie, to jedna z najważniejszych służb, pomogę wyłapać cheaterów, aby graczom grało się lepiej... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h. Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/id/sc00r3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/xGrappa/80.72.40.110:27027/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania...
BlackDeath97 Napisano 6 Listopada 2015 #349659 Napisano 6 Listopada 2015 ze tak powiem kolejny ktory nie umie czytac masz przegrane 2h i 8min ty chyba robisz sobie jakies jaja nigdy cie na serwie nie widzialem moge sie zalozyc ze nawet nie masz 16 lat i ze grasz 4h na serwie jak masz przegrane tak jak wczesniej pisalem tylko 2h i masz konto pod podanie moim zdaniem temat do zamkniecia do niczego wiecej sie nie nadaje.
MiniHarD Napisano 6 Listopada 2015 #349665 Napisano 6 Listopada 2015 Kolejny idiota! Nie widzisz wymagan co są jak byk napisane albo pomysl glowa ze masz 2h czy by ci dali adma Zenada!
2speed Napisano 6 Listopada 2015 #349686 Napisano 6 Listopada 2015 Hahaahah takie cos mnie bawi Na nie ziomeczku, - godziny - daj sie poznac
Galaxy Napisano 6 Listopada 2015 #349695 Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
6 Lis
5
Najaktywniejsi w tym temacie
2speed 1 post
MiniHarD 1 post