xgrappa Napisano 6 Listopada 2015 #349653 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nick: xGrappa Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach, min. Super Hero Mod w sieci, która już nie istnieje Anielski Skill. Grało tam naprawdę dużo graczy, więc mogę powiedzieć że się nadam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? To dobre pytanie... Przede wszystkim dlatego, że chciałbym pomóc administracji w pełnieniu tej oto ważnej służby, bo jak by na to nie patrzeć administrowanie, to jedna z najważniejszych służb, pomogę wyłapać cheaterów, aby graczom grało się lepiej... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h. Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/id/sc00r3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/xGrappa/80.72.40.110:27027/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Listopada 2015 #349659 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ze tak powiem kolejny ktory nie umie czytac masz przegrane 2h i 8min ty chyba robisz sobie jakies jaja nigdy cie na serwie nie widzialem moge sie zalozyc ze nawet nie masz 16 lat i ze grasz 4h na serwie jak masz przegrane tak jak wczesniej pisalem tylko 2h i masz konto pod podanie moim zdaniem temat do zamkniecia do niczego wiecej sie nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 6 Listopada 2015 #349665 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Kolejny idiota! Nie widzisz wymagan co są jak byk napisane albo pomysl glowa ze masz 2h czy by ci dali adma Zenada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 6 Listopada 2015 #349686 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Hahaahah takie cos mnie bawi Na nie ziomeczku, - godziny - daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Listopada 2015 #349695 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi