xXxKOXUxXx Napisano 6 Listopada 2015 #349652 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 [align=center]Twój nick podczas gry: xXxKOXUxXx Godzina, data zdarzenia :6.11.2015 godz:18:29 Mapa: css_dust STEAM_ID / IP: 192.168.0.103:27015 Uzasadnienie: Na jednym z waszych serverów dokładnie #2 CS:GO mod dostałem bana .Powód bana był CHEATY podczas, gdy niczego nie miałem odpalonego, a nawet nie mam żadnych chacków na swoim komputerze <_< .Serdecznie prosił bym o jak najszybszego un bana.Nie chciałbym stracić wszystkiego co miale,a rzeczy bardzo fajnych miałem wiele. Serdecznie Pozdrawiam! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Listopada 2015 #349661 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Z tego co widze już masz ub,także temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Listopada 2015 #349662 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi