MMLP2 Napisano 6 Listopada 2015 #349603 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Witam dnia dzisiejszego po raz 2 wyslalem sms za 11 zlotych zeby kupic vipa na 3 miesiace Kod przyszedl ale w sklepie nie dziala, wiem ze na pewno bedzie dzialal jak sobie doladuje konto na cssetti ale mi to nie potrzebne. Wiec pytam admina czy jak mu podam kody to mi przyzna vipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Listopada 2015 #349611 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Podeślij na pw ss z wysłanym oraz otrzymanym sms Problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Listopada 2015 #349731 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi