Elo ?? Napisano 6 Listopada 2015 #349566 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina):15:42 Nick admina/gracza, który zawinił:=Cali= CZY JAKOS TAK Dowody: przykro mi ale nie mam Świadkowie:nie mam Uzasadnienie:5. Zakaz stawiana min: w przejściach, w oknach, na schodach, w wentylacji oraz na i przed drabiną oraz na respie przeciwnika. (Ban 30 min) a zbanowal mnie jak postawilem miny na swoim respie prosil bym o zabranie mu admina bo go nie ogarnia i nie zna regulaminu juz druga skarga na niego jest specjalnie na większą rozmiar liter tam zaznaczylem nie mozna na respie przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Listopada 2015 #349567 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Sam napisałeś że nie masz dowodów,a takie skargi są karane +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 6 Listopada 2015 Autor #349568 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 a i chcial bym dodac ze zbanowal mnie na 30 minut :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 6 Listopada 2015 Autor #349570 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 zapomnialem ale 2 naraz zabilem z min i ten drugi jak ma konto to moze potwierdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 6 Listopada 2015 #349573 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi