Sobo Napisano 1 Kwietnia 2016 #418910 Napisano 1 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: Fant]:: Godzina, data zdarzenia: 15:40 Mapa: de_dust2long STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Fanta] : : [AMXBans] Reason : ' AB ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1719918193 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.94.91.100 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: Kolejny raz ban za nic juz to pisalem ze to nie ja gralem tylko moja podszywka wiec prosze o ogarniecie admina F.I.G.H.T.E.R. daje on mi non stop bany permamente za niby ''ab'' nie wiem czy on nie patrzy wgl na forum czy on jest glupi...
JedziemzKoksem Napisano 1 Kwietnia 2016 #418911 Napisano 1 Kwietnia 2016 Nie masz zadnego bana wiec Ab bezpodstawne, co do admina to zostana wyciegniete konsekwencje i leci UB.
JedziemzKoksem Napisano 1 Kwietnia 2016 #418912 Napisano 1 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
astroe Napisano 1 Kwietnia 2016 #418948 Napisano 1 Kwietnia 2016 Otwarte po raz kolejny. @ trzeba przeglądać forum, kolega Fanta ostatnim razem nie dostał ub. Ma założony hasło na nick http://screenshot.sh/m2ezdDO9v7rB2 Tutaj zakładam mu hasło, po 30 minutach wchodzi na serwer i dostaje bana od Player Cs Setti(Mnie), nie ma możliwości by grał wtedy ktoś inny, jedynie osoba mająca hasło mogła wejść na serwer. Wystarczyło przeglądać forum, a dokładnie ten temat http://multi-head.pl/index.php/topic/86449-juz-mnie-to-wnerwia/ @F.I.G.H.T.E.R. w żadnym wypadku nie dostanie ostrzeżenia o które prosiłeś na pw, mam nadzieję że @@August lub @@Silverka upomną Cię, za rozdawanie ub aktywnym graczom. Dziękuję.
LOVASSS Napisano 1 Kwietnia 2016 #418949 Napisano 1 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
1 Kwi
5
Najaktywniejsi w tym temacie
JedziemzKoksem 2 posts
LOVASSS 1 post