Braq03 Napisano 5 Listopada 2015 #349117 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Kryteria: - minimum 100 sensownych postów na forum; - (nabiję w najszybszym czasie) - ukończony 16 rok życia; + - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci; + (zależy czy chodzi oto, że grałem na tej sieci, czy że byłem adminem) - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego; + - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki; + - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum; + - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam; + Wzór podania: Imię:John Wiek:29,5 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:kontakt steam : braq03 Staż na forum: ok. 3 miesiące na tym koncie, czasami siedziałem na koncie brata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Średnie, byłem już na takiej funkcji trzy razy na różnych sieciach. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Brak. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9,5 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: 4-6h Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Przykładowy wywiad -Dzień dobry. -Cześć. -Chciałbym z Tobą przeprowadzić wywiad. -O ,to świetnie czekałem na to już długi czas. -Wiesz ,trochę trzeba czekać zanim wymyśli się pytania. -Na prawdę? -Tak, opowiem Ci o tym na koniec wywiadu, czy możemy już zacząć ? -Tak, możemy. -To więc pierwsze pytanie brzmi : Jak masz na Imię ? -Mam na Imię Artur. -O, piękne imię. -Dzięki. -To teraz idzie 2 pytanie - ile masz lat, i gdzie mieszkasz . -Mam 16 lat i Mieszkam w Brzesku. -O, piękne miasto. -Dzięki. -Gotowy na 3 pytanie ? -Nie, nie jestem gotowy . -Na prawdę ? -Żartuję , niech już poleci to 3 pytanie . -Dobra, więc : Czy masz dziewczynę ? -Nie, nie mam. -Szkoda, życzę w tym powodzenia. -Dziękuję, a teraz szybko daj 4 pytanie ,bo mi się spieszy... -Ok, więc tak - Wolisz szczury, czy myszy? -Te zwierzęta mnie przerażają, ale myślę, że szczury lepsze . -O, ja też myślę, że są lepsze. -Cieszę się. -Dobra, więc teraz chwila prawdy, 5 pytanie - Wolisz luksus ,czy biedy ,i czy wolisz złoto, czy rubin/szmaragd. -Wiesz, ciężko mi powiedzieć - bardzo lubię złoto i luksus, ale szmaragd i rubin ładniejsze... -To co w końcu, rubin/szmaragd, czy złoto. -Chyba rubin. -Świetnie, ja też.Pytanie 6 - Masz psa ? -Tak, mam. -O, ja kocham psy, a szczególnie golden retrievery . -Nie wierzę, Goldenki to moja ulubiona rasa . -Świetnie.Także teraz pytanie 7 - Jaki jest twój ulubiony film ? -Ciężko stwierdzić, chyba Harry Potter. -Bardzo fajnie, to mogę teraz zadać kolejne pytanie ? -Tak, możesz. -To więc - Ile potrafisz przebiec, bez zatrzymania się? -Ciekawe pytanie, chyba ok. 2 km. -To całkiem dobrze, a teraz przed tobą pytanie 9 : Ile czasu wolnego spędzasz ucząc się? -Ok 1h dziennie . -Widzę, że dużo czasy. -Bardzo . -Gotowy na ostatnie pytanie ? -Tak, bardzo. -Czy lubisz pizze ? -Nie , nie lubię . -Szkoda, opowiedzieć Ci ile czasu się myśli ? -Tak, tylko wskoczę to toalety. (OK. 15 minut później). -Dobrze, już jestem , możesz zacząć opowiadać. -Dobra więc robi się to tak : Bierzemy kartkę , i przypominamy się to, o co kiedyś kogo pytaliśmy.Potem piszemy te pytanie i Zastanawiamy się, czy mogą być.Jeśli wiemy,że mogą być, możemy przejść do ciężkiej pracy z poprawianiem błędów.Po tym wszystkim możemy zadać pytanie w odpowiednich formach : r.m , r.ż, r.n - liczba pojedyncza, r.m. - os. i r.nm. - osobowy. Wszystko to zajmuje ok. 1 dzień . -Wywiad już skończony ? -Tak. -Tak szybko ? -Niestety tak. -Szkoda. -Wiem , wiem.Przeprowadzę z Tobą wywiad za tydzień . -Dobrze, pa. -Pa. Po odrzucaniu podania , kolejne możesz składać po upływie 14 dni od odrzucenia podania. Wywiad jest przykładowy - Zrobiony własnoręcznie, może być wymyślony z głowy, albo przeprowadzony z kimś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Listopada 2015 #349129 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Z kim ten wywiad Nie Brak kropek i wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Listopada 2015 #349133 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Wywiad to chyba sam ze sobą zrobił. Na nie Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Ale ten wywiad nie jest nawet na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 5 Listopada 2015 Autor #349172 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Wywiad to chyba sam ze sobą zrobił. Na nie Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Ale ten wywiad nie jest nawet na wysokim poziomie -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pisze, że ortografii na wysokim poziomie , i pisze też, że to ma być przykładowy wywiad Już poprawiam kropki (jak zwykle zapominam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 9 Listopada 2015 #350818 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Wywiad beznadziejny. Powody. Brak,stylistyki, gramatyki oraz interpunkcji. Nie wiadomo z kim został wywiad przeprowadzony. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Listopada 2015 #350829 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Hmm to nie to czego szukamy. Kolega wyżej wypisał czego brakuje Twoim wywiadom. Poczytaj trochę starych wywiadów, popraw błędy dotyczące pisowni i zapraszamy z podaniem za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Listopada 2015 #350830 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Listopada 2015 #350831 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi